Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adinisenkoy Galatasaray2018
samet Tactiek Trol
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Košíř geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uit met de inworp. Kiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kiesel geeft een hoge lob. Uit kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazanowski de bal. Fadlon rent richting de bal. Fadlon draait met de bal, schiet en ... Rəhimli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Patalan passt de bal met de wreef. Floresta rent richting de bal. Floresta geeft een hoge lob. Patalan rent richting de bal. Patalan draait met de bal, schiet en ... Kafkaslıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uit bereikt de bal nog maar net als eerste. Uit speelt de bal door. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Rəhimli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jonatowski probeert naar een medespeler te passen. Floresta is nu in balbezit. Floresta probeert naar een medespeler te passen. Patalan is nu in balbezit. Patalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niţu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Patalan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - Galatasaray2018 0:1

31e minuut.
Charcos geeft een hoge lob. Inworp. Khachikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uit is nu in balbezit. Uit geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogdan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bonizzoni is nu in balbezit. Jonatowski onderschept slim de pass. Jonatowski geeft een hoge lob. Patalan rent richting de bal. Patalan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - Galatasaray2018 0:2

36e minuut.
Charcos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khachikyan met een snelle inworp. Uit rent richting de bal. Uit geeft een hoge lob. Rəhimli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski passt de bal zonder na te denken. Floresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Floresta de bal. Floresta geeft een lange en hoge pass. Kafkaslıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patalan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adinisenkoy 41%, Galatasaray2018 59%.
adinisenkoy - Galatasaray2018 0:2

57e minuut.
Patalan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Floresta de bal. Granato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granato krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Košíř verovert de bal door een tackle van achteren. Uit verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uit is nu in balbezit. Uit geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Rəhimli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - Galatasaray2018 1:2

70e minuut.
Kiesel met een sublieme pass. Charcos rent richting de bal. Charcos met een sublieme pass. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patalan is nu in balbezit. Patalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adinisenkoy - Galatasaray2018 1:3

75e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Daar is Angeloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon onderschept slim de pass. Fadlon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Granato is nu in balbezit. Floresta rent richting de bal. Floresta passt de bal met de wreef. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adinisenkoy 38%, Galatasaray2018 62%.
adinisenkoy - Galatasaray2018 1:3