Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: MAHZEN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18850
ϜϓſϞ Reisbey MİDYATSPOR
343 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Deglavs probeert naar een medespeler te passen. Martina rent richting de bal. Martina probeert naar een medespeler te passen. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rambert speelt de bal door. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa speelt de bal door. Martina is nu in balbezit. Martina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Plodek de bal. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Šarović de bal. Šarović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Martina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holerka. Martina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rambert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jelec probeert naar een medespeler te passen. Gronau is nu in balbezit. Gronau met een sublieme pass. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Plodek rent richting de bal. Diaconeasa begaat een overtreding. Plodek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merényi met een snel genomen vrije trap. Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiec probeert naar een medespeler te passen. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Marză speelt de bal door. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec geeft een hoge lob. Daar is Jelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec draait met de bal, schiet en ... Abel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jelec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamilton. Jelec raakt geblesseerd tijdens het duel. Cukić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pomprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jelec rent richting de bal. Jelec draait met de bal, schiet en ... Abel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Martina bereikt de bal nog maar net als eerste. Martina probeert naar een medespeler te passen. Šarović is nu in balbezit. Šarović draait met de bal, schiet en ... Kowalczykiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ϜϓſϞ Reisbey - MİDYATSPOR 1:0

41e minuut.
Cukić is nu in balbezit. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa speelt de bal door. Martina rent richting de bal. Martina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bärwald geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ϜϓſϞ Reisbey 57%, MİDYATSPOR 43%.
ϜϓſϞ Reisbey - MİDYATSPOR 1:0

48e minuut.
Šarović kopt de bal weg. Holerka is nu in balbezit. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ϜϓſϞ Reisbey - MİDYATSPOR 2:0

49e minuut.
Rambert geeft de bal voor. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović passt de bal zonder na te denken. Martina rent richting de bal. Martina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Merényi is nu in balbezit. Merényi passt de bal zonder na te denken. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap. Abel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ϜϓſϞ Reisbey - MİDYATSPOR 2:1

56e minuut.
Plodek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rambert speelt de bal door. Deglavs probeert naar een medespeler te passen. Martina bereikt de bal nog maar net als eerste. Martina schiet op doel. Kowalczykiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Šarović is nu in balbezit. Plodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović onderschept slim de pass. Šarović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Holerka de bal onder controle te krijgen. Kowalczykiewicz bokst de bal weg. Martina rent richting de bal. Martina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ϜϓſϞ Reisbey - MİDYATSPOR 3:1

68e minuut.
Diaconeasa passt de bal met de wreef. Rambert met een sublieme pass. Martina rent richting de bal. Martina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šarović de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Šarović is nu in balbezit. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa passt de bal met de wreef. Martina is nu in balbezit. Martina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronau onderschept slim de pass. Gronau geeft een lange en hoge pass. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ϜϓſϞ Reisbey - MİDYATSPOR 3:2

83e minuut.
Bärwald passt de bal met de wreef. Rambert probeert naar een medespeler te passen. Šarović rent richting de bal. Šarović draait met de bal, schiet en ... Kowalczykiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Martina bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martina speelt de bal door. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ϜϓſϞ Reisbey 49%, MİDYATSPOR 51%.
ϜϓſϞ Reisbey - MİDYATSPOR 3:2