Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.06
  • Stadion: aslantepe Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4818
aslanyürek İleriGroup FC
451 Tactiek ileriii
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Duró met een sublieme pass. Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kumro krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró passt de bal zonder na te denken. Munaretti heeft problemen om de bal te vangen. Munaretti geeft een hoge lob. Lodos springt en kopt de bal. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Míča krijgt zijn hoofd ertegen. Campbell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - İleriGroup FC 1:0

14e minuut.
Trelecki heeft problemen om de bal te vangen. Trelecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zachacz de bal. Míča rent richting de bal. Míča schiet op doel. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský passt de bal met de wreef. Biernacki met een sublieme pass. Kumro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ambrosetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosetti speelt de bal door. Kumro rent richting de bal. Kumro schiet op doel. Ladirsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aslanyürek - İleriGroup FC 1:1

41e minuut.
Munaretti passt de bal met de wreef. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró passt de bal in één keer door. Míča rent richting de bal. Míča schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Biernacki passt de bal in één keer door. Lobonţ is nu in balbezit. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobonţ verovert de bal door een tackle van achteren. Lobonţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 50%, İleriGroup FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aslanyürek - İleriGroup FC 1:1

58e minuut.
Duró onderschept slim de pass. Duró met een sublieme pass. Lodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodos schiet op doel. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - İleriGroup FC 2:1

62e minuut.
Bartinský met een sublieme pass. Biernacki rent richting de bal. Biernacki passt de bal zonder na te denken. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ schiet op doel. Ladirsch bokst de bal weg.

72e minuut.
Biernacki probeert naar een medespeler te passen. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ passt de bal met de wreef. Kumro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Biernacki heeft problemen om de bal te vangen. Biernacki passt de bal met de wreef. Ambrosetti met een sublieme pass. Kumro rent richting de bal. Kumro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vernaz passt de bal in één keer door. Kumro rent richting de bal. Grubczyk begaat een overtreding. Kumro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vernaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena is nu in balbezit. Míča verovert de bal door een tackle van achteren. Míča schiet op doel. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - İleriGroup FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 51%, İleriGroup FC 49%.
aslanyürek - İleriGroup FC 3:1