Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzon.spor Beşiktaş JK...
sokker Tactiek HerTürlü
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
51.4 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Eder probeert naar een medespeler te passen. Gezmiş is nu in balbezit. Gezmiş speelt de bal door. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi haalt uit met een fantastische trap. Orvos bokst de bal weg.

18e minuut.
Ulubey kopt de bal weg. Daar is İskenderoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi haalt uit met een fantastische trap. Orvos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Beşiktaş JK... 1:0

42e minuut.
Sarp geeft de bal voor. Şekerci kopt de bal weg. Altınok geeft de bal voor. İskenderoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulubey geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 50%, Beşiktaş JK... 50%.
Trabzon.spor - Beşiktaş JK... 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Riverón de bal. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Gładysiewicz geeft een hoge lob. Chiape is nu in balbezit. Chiape schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ulubey heeft problemen om de bal te vangen. Guentzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ulubey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eder met een snel genomen vrije trap. Sápi rent richting de bal. Sápi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Beşiktaş JK... 2:0

68e minuut.
Gezmiş onderschept slim de pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón geeft een lange en hoge pass. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel. Quintano bokst de bal weg. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... Quintano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fedák passt de bal in één keer door. Hakimov rent richting de bal. Hakimov geeft een hoge lob. Fedák rent richting de bal. Fedák geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 57%, Beşiktaş JK... 43%.
Trabzon.spor - Beşiktaş JK... 2:0