Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş JK... Trabzon.spor
HerTürlü Tactiek sokker
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 53.4
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Ulubey met een sublieme pass. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Riverón passt de bal met de wreef. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape draait met de bal, schiet en ... Quintano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiape rent richting de bal. Chiape haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Guentzel geeft de bal voor. Sarp is nu in balbezit. Sarp geeft een hoge lob. Chiape is nu in balbezit. Chiape schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tabu met een sublieme pass. Riverón met een sublieme pass. Derka rent richting de bal. Chiape verovert de bal door een tackle van achteren. Chiape schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sápi kopt de bal weg. Guentzel rent richting de bal. Guentzel speelt de bal door. Tabu is nu in balbezit. Tabu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru geeft een lange en hoge pass. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - Trabzon.spor 1:0

26e minuut.
Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp geeft een lange en hoge pass. Tabu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape draait met de bal, schiet en ... Quintano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Derka geeft een lange en hoge pass. Gładysiewicz kopt de bal weg. Riverón geeft de bal voor. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chiape verovert de bal door een tackle van achteren. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape verovert de bal door een tackle van achteren. Chiape heeft problemen om de bal te vangen. Chiape schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Riverón rent richting de bal. Riverón geeft een lange en hoge pass. Hakimov is nu in balbezit. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuz draait met de bal, schiet en ... Quintano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 41%, Trabzon.spor 59%.
Beşiktaş JK... - Trabzon.spor 1:0

54e minuut.
Altınok kopt de bal weg. Guentzel geeft de bal voor. Chiape rent richting de bal. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Quintano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - Trabzon.spor 2:0

68e minuut.
Daar is Fedák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedák geeft de bal voor. Dokuz geeft een lange en hoge pass. Chiape is nu in balbezit. Chiape haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - Trabzon.spor 3:0

70e minuut.
Chiţul geeft de bal voor. Dokuz kopt de bal weg. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape schiet op doel. Quintano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - Trabzon.spor 4:0

83e minuut.
Riverón rent richting de bal. Riverón geeft een hoge lob. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape schiet op doel. Quintano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - Trabzon.spor 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 40%, Trabzon.spor 60%.
Beşiktaş JK... - Trabzon.spor 5:0