Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çavuşlugücü İkariam FC
mmm Tactiek son zamanlar
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Chopin probeert naar een medespeler te passen. Taverni is nu in balbezit. Rump verovert de bal door een tackle van achteren. Rump schiet op doel. Əlizadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
çavuşlugücü - İkariam FC 1:0

6e minuut.
Pérez Roldán speelt de bal door. Halik is nu in balbezit. Halik probeert naar een medespeler te passen. Messerli is nu in balbezit. Messerli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mezarcı geeft een lange en hoge pass. Chopin geeft de bal voor. Melikşah kan de bal niet met de borst controleren. Sisti is nu in balbezit. Sisti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chopin heeft problemen om de bal te vangen. Buitenhuis is nu in balbezit. Buitenhuis passt de bal met de wreef. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Messerli schiet op doel. Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halik raakt geblesseerd tijdens het duel. Buitenhuis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
çavuşlugücü - İkariam FC 1:1

28e minuut.
Filipoiu controleert de bal met de borst. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik passt de bal in één keer door. Messerli is nu in balbezit. Messerli draait met de bal, schiet en ... Karaboya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Fadda verovert de bal door een tackle van achteren. Iglódi geeft de bal voor. Perletti is nu in balbezit. Messerli verovert de bal door een tackle van achteren. Messerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çavuşlugücü 56%, İkariam FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
çavuşlugücü - İkariam FC 1:1

48e minuut.
Mezarcı geeft de bal voor. Garguła kopt de bal weg. Rump is nu in balbezit. Rump haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rump rent richting de bal. Iglódi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
çavuşlugücü - İkariam FC 2:1

56e minuut.
Chopin probeert de bal met de borst te controleren. Rump bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasojević rent richting de bal. Rump verovert de bal door een tackle van achteren. Rump schiet op doel. Əlizadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
çavuşlugücü - İkariam FC 3:1

61e minuut.
Taverni geeft een lange en hoge pass. Terlegas probeert de bal met de borst te controleren. Messerli is nu in balbezit. Daar is Messerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Džīgasts is nu in balbezit. Džīgasts passt de bal in één keer door. Chopin rent richting de bal. Chopin geeft de bal voor. Rump krijgt zijn hoofd ertegen. Əlizadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Melikşah geeft een hoge lob. Sisti is nu in balbezit. Iglódi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iglódi krijgt een gele kaart. Sisti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rump neemt zijn aanloop. Əlizadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Buitenhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perletti geeft een hoge lob. Sisti rent richting de bal. Sisti schiet op doel. Əlizadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rump bereikt de bal nog maar net als eerste. Rump schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çavuşlugücü - İkariam FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çavuşlugücü 45%, İkariam FC 55%.
çavuşlugücü - İkariam FC 4:1