Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İkariam FC çavuşlugücü
son zamanlar Tactiek mmm
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.2
good Schieten adequate
good Passen good
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Vasojević probeert naar een medespeler te passen. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chopin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Perletti geeft een hoge lob. Pérez Roldán speelt de bal door. Halik rent richting de bal. Halik haalt uit met een fantastische trap. Karaboya probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán probeert naar een medespeler te passen. Halik is nu in balbezit. Halik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - çavuşlugücü 1:0

16e minuut.
Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán met een sublieme pass. Messerli rent richting de bal. Halik is nu in balbezit. Halik haalt uit met een fantastische trap. Karaboya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Chopin met een sublieme pass. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pérez Roldán geeft de bal voor. Terlegas controleert de bal met de borst. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mezarcı de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Perletti geeft een lange en hoge pass. Halik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İkariam FC - çavuşlugücü 1:1

40e minuut.
Tere passt de bal in één keer door. Sisti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglódi. Iglódi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 43%, çavuşlugücü 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İkariam FC - çavuşlugücü 1:1

54e minuut.
Leme speelt de bal door. Vasojević rent richting de bal. Chopin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chopin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Leme probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán passt de bal in één keer door. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Leme speelt de bal door. Perletti is nu in balbezit. Halik verovert de bal door een tackle van achteren. Halik schiet op doel. Karaboya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - çavuşlugücü 2:1

66e minuut.
Sisti rent richting de bal. Halik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Messerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - çavuşlugücü 3:1

75e minuut.
Rump passt de bal zonder na te denken. Daar is Altınkılıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rump verovert de bal door een tackle van achteren. Rump schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Pérez Roldán met de inworp. Perletti speelt de bal door. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mezarcı de bal. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Messerli schiet op doel. Karaboya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - çavuşlugücü 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 35%, çavuşlugücü 65%.
İkariam FC - çavuşlugücü 4:1