Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-insaf FENERBAHÇELİİİİ
Tsubasa Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 47.2
outstanding Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Wyparło rent richting de bal. Głusejdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyparło raakt geblesseerd tijdens het duel. Cook zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marburger kopt de bal weg. Türksevər heeft problemen om de bal te vangen. Wyparło rent richting de bal. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Burda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

1e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepikult met een snelle inworp. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Wyparło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyparło schiet op doel. Burda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 1:0

4e minuut.
Lepikult passt de bal in één keer door. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle passt de bal in één keer door. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Doeltrap. Korkmaz met een harde bal richting middenveld. Cook kopt de bal weg. Hoddle rent richting de bal. Hoddle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol met een sublieme pass. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Korkmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 1:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cook zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło schiet op doel. Burda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 2:1

23e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepikult zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cook kopt de bal weg. Daar is Lepikult, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepikult probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wyparło de bal. Wyparło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Uyanık geeft de bal voor. Hoddle kopt de bal weg. Wyparło rent richting de bal. Wyparło haalt uit met een fantastische trap. Burda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 3:1

37e minuut.
Uyanık is nu in balbezit. Uyanık geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türksevər zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hoddle kopt de bal weg. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu begaat een overtreding. Wyparło raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepikult komt bij de bal en schiet. Burda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoddle zal de hoekschop nemen. Wyparło rent richting de bal. Wyparło schiet op doel. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 52%, FENERBAHÇELİİİİ 48%.
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 3:1

47e minuut.
Rob met een sublieme pass. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Carol schiet op doel. Korkmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz geeft een lange en hoge pass. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle schiet op doel. Burda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 4:1

55e minuut.
Uyanık is nu in balbezit. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər speelt de bal door. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Makropoulos geeft een hoge lob. Inworp. Lepikult met een snelle inworp. Bravo geeft een hoge lob. Wyparło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 5:1

75e minuut.
Lepikult bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikult geeft de bal voor. Hoddle kopt de bal weg. Daar is Wyparło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyparło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ente is nu in balbezit. Wyparło verovert de bal door een tackle van achteren. Wyparło met een sublieme pass. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Türksevər begaat een overtreding. Hoddle raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepikult met een snel genomen vrije trap. Wyparło met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoddle de bal. Hoddle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 43%, FENERBAHÇELİİİİ 57%.
El-insaf - FENERBAHÇELİİİİ 6:1