Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzon.spor bozyaka spor
sokker Tactiek sağlam
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Eder geeft de bal voor. Klungelig pakt Fenyő de bal. Sápi is nu in balbezit. Sápi schiet op doel. Morzhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Altınok bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınok passt de bal in één keer door. Daar is De La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Torre geeft een lange en hoge pass. Egeblad springt en kopt de bal. Quintano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ulubey passt de bal zonder na te denken. Batıkan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Southgate. Southgate krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Höhle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uçmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sápi rent richting de bal. Sápi haalt uit met een fantastische trap. Morzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Batıkan heeft problemen om de bal te vangen. Southgate rent richting de bal. Met opzet legt Batıkan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Batıkan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. De La Torre probeert naar een medespeler te passen. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Torre rent richting de bal. De La Torre passt de bal in één keer door. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pulkowski is nu in balbezit. Pulkowski passt de bal zonder na te denken. De La Torre probeert naar een medespeler te passen. Egeblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeblad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 55%, bozyaka spor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trabzon.spor - bozyaka spor 0:0

48e minuut.
Pironti geeft een hoge lob. Karstensen kan de bal niet met de borst controleren. Egeblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeblad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - bozyaka spor 0:1

54e minuut.
Bumbar speelt de bal door. Pulkowski heeft problemen om de bal te vangen. Altınok rent richting de bal. Altınok passt de bal zonder na te denken. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Eder is nu in balbezit. De La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. De La Torre passt de bal met de wreef. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Torre passt de bal in één keer door. Egeblad rent richting de bal. Egeblad draait met de bal, schiet en ... Quintano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - bozyaka spor 0:2

69e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski onderschept slim de pass. Pulkowski probeert naar een medespeler te passen. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bumbar is nu in balbezit. Bumbar geeft een hoge lob. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen verovert de bal door een tackle van achteren. Karstensen schiet op doel. Quintano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Altınok met de inworp. Pulkowski rent richting de bal. Ulubey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulubey krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki met een sublieme pass. De La Torre geeft een lange en hoge pass. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel. Quintano bokst de bal weg.

81e minuut.
Pulkowski speelt de bal door. Southgate is nu in balbezit. Southgate geeft een lange en hoge pass. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki speelt de bal door. Karstensen is nu in balbezit. Karstensen schiet op doel. Quintano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - bozyaka spor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 58%, bozyaka spor 42%.
Trabzon.spor - bozyaka spor 0:3