Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇELİİİİ İkariam FC
Normal Tactiek son zamanlar
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 47.6
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Buitenhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenhuis probeert naar een medespeler te passen. Derelioğlu rent richting de bal. Messerli verovert de bal door een tackle van achteren. Messerli schiet op doel. Burda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Vasojević de bal onder controle te krijgen. Džīgasts rent richting de bal. Džīgasts met een sublieme pass. Leme rent richting de bal. Leme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Džīgasts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makropoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Messerli. Messerli krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Fadda probeert naar een medespeler te passen. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme passt de bal met de wreef. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Messerli haalt uit met een fantastische trap. Burda bokst de bal weg.

27e minuut.
Buitenhuis kopt de bal weg. Marburger rent richting de bal. Messerli verovert de bal door een tackle van achteren. Leme is nu in balbezit. Leme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇELİİİİ - İkariam FC 0:1

39e minuut.
Messerli onderschept slim de pass. Marburger onderschept slim de pass. Marburger speelt de bal door. Buitenhuis is nu in balbezit. Buitenhuis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rob rent richting de bal. Rob passt de bal in één keer door. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Əlizadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FENERBAHÇELİİİİ - İkariam FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇELİİİİ 68%, İkariam FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FENERBAHÇELİİİİ - İkariam FC 1:1

56e minuut.
Türksevər met een sublieme pass. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi begaat een overtreding. Iglódi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Melikşah rent richting de bal. Melikşah passt de bal zonder na te denken. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Messerli haalt uit met een fantastische trap. Burda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fadda met een sublieme pass. Messerli is nu in balbezit. Türksevər begaat een overtreding. Türksevər krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fadda probeert de bal met de borst te controleren. Fadda met een sublieme pass. Džīgasts probeert naar een medespeler te passen. Leme is nu in balbezit. Leme haalt uit met een fantastische trap. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Messerli is nu in balbezit. Buitenhuis rent richting de bal. Buitenhuis passt de bal in één keer door. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Burda bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme passt de bal met de wreef. Ponce is nu in balbezit. Messerli verovert de bal door een tackle van achteren. Messerli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇELİİİİ 47%, İkariam FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FENERBAHÇELİİİİ - İkariam FC 1:1