Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.10 [del]
  • Stadion: Kekuri Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35957
İkariam FC FENERBAHÇELİİİİ
son zamanlar Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 46.4
goed Schieten solide
goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Carol kopt de bal weg. Fadda met een sublieme pass. Messerli rent richting de bal. Messerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

8e minuut.
Halik onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türksevər. Halik raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Roldán met een snel genomen vrije trap. Halik kopt de bal weg. Messerli rent richting de bal. Messerli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türksevər met de inworp. Carol geeft een hoge lob. Enríquez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - FENERBAHÇELİİİİ 0:1

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carol zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Vasojević de bal. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marburger rent richting de bal. Taverni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marburger raakt geblesseerd tijdens het duel. Głusejdo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Əlizadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - FENERBAHÇELİİİİ 0:2

31e minuut.
Iglódi rent richting de bal. Iglódi geeft een hoge lob. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Messerli schiet op doel. Burda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - FENERBAHÇELİİİİ 1:2

35e minuut.
Halik passt de bal met de wreef. Buitenhuis geeft de bal voor. Messerli rent richting de bal. Messerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fadda passt de bal in één keer door. Messerli rent richting de bal. Buitenhuis probeert naar een medespeler te passen. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik draait met de bal, schiet en ... Burda bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İkariam FC - FENERBAHÇELİİİİ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 44%, FENERBAHÇELİİİİ 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İkariam FC - FENERBAHÇELİİİİ 2:2

48e minuut.
Ente kopt de bal weg. Fadda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türksevər. Türksevər krijgt een gele kaart. Fadda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fadda kan niet meer verder spelen. Melikşah komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Iglódi passt de bal zonder na te denken. Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik rent richting de bal. Messerli is nu in balbezit. Buitenhuis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - FENERBAHÇELİİİİ 3:2

54e minuut.
Inworp. Lušičić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Marburger geeft een hoge lob. Enríquez springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Džīgasts passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Messerli de bal. Buitenhuis speelt de bal door. Halik is nu in balbezit. Halik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Głusejdo is nu in balbezit. Taverni onderschept slim de pass. Taverni passt de bal zonder na te denken. Halik heeft problemen om de bal te vangen. Halik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buitenhuis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buitenhuis kan niet meer verder spelen. Leme komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 50%, FENERBAHÇELİİİİ 50%.
İkariam FC - FENERBAHÇELİİİİ 3:2