Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-insaf çavuşlugücü
Tsubasa Tactiek mmm
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 48.5
formidabel Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Tere rent richting de bal. Aymelek verovert de bal door een tackle van achteren. Aymelek passt de bal in één keer door. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Perletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle speelt de bal door. Wyparło rent richting de bal. Wyparło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Uyanık onderschept slim de pass. Klungelig pakt Uyanık de bal. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Wyparło rent richting de bal. Wyparło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Uyanık speelt de bal door. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski passt de bal zonder na te denken. Wyparło rent richting de bal. Wyparło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Garavano speelt de bal door. Perletti rent richting de bal. Wyparło verovert de bal door een tackle van achteren. Wyparło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - çavuşlugücü 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Sisti de bal. Aymelek is nu in balbezit. Sisti verovert de bal door een tackle van achteren. Rump is nu in balbezit. Rump haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 61%, çavuşlugücü 39%.
El-insaf - çavuşlugücü 1:0

66e minuut.
Hoddle kopt de bal weg. Daar is Aymelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aymelek probeert naar een medespeler te passen. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mezarcı geeft een hoge lob. Inworp. Rejkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 68%, çavuşlugücü 32%.
El-insaf - çavuşlugücü 1:0