Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bozyaka spor Beşiktaş JK...
sağlam Tactiek HerTürlü
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen very good


2e minuut.
Gładysiewicz geeft de bal voor. Dokuz kopt de bal weg. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape schiet op doel. Morzhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 0:1

7e minuut.
Fedák onderschept slim de pass. Fedák met een sublieme pass. Fenyő rent richting de bal. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel. Morzhov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 0:2

15e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guentzel. De La Torre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Fedák kopt de bal weg. İskenderoğlu is nu in balbezit. İskenderoğlu met een sublieme pass. Chiape is nu in balbezit. Chiape draait met de bal, schiet en ... Morzhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedák met een snelle inworp. İskenderoğlu speelt de bal door. Chiape is nu in balbezit. Chiape haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Karstensen probeert de bal met de borst te controleren. Fedák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karstensen. Fedák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fedák kan niet meer verder spelen. Demirökçe komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Dokuz speelt de bal door. Uludağlı is nu in balbezit. Grzędzicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzędzicki krijgt een gele kaart. Uludağlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Uludağlı met een snel genomen vrije trap. Morzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 46%, Beşiktaş JK... 54%.
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 0:2

51e minuut.
Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz speelt de bal door. Chiape is nu in balbezit. Chiape draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 0:3

52e minuut.
Karstensen rent richting de bal. Chiape begaat een overtreding. Karstensen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzędzicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karstensen is nu in balbezit. McCallum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McCallum krijgt een gele kaart. Karstensen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karstensen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Palacios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 1:3

54e minuut.
Uludağlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gładysiewicz kopt de bal weg. Grzędzicki geeft de bal voor. Egeblad is nu in balbezit. Egeblad draait met de bal, schiet en ... Palacios bokst de bal weg. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 2:3

61e minuut.
Dokuz probeert de bal aan de voet te houden. Fenyő is nu in balbezit. Met opzet legt Chiape zijn tegenspeler op de grond. Chiape is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Uludağlı geeft de bal voor. Bumbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski geeft de bal voor. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uludağlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe schiet op doel. Morzhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 2:4

82e minuut.
Southgate geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirökçe met een snelle inworp. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Grzędzicki is nu in balbezit. Demirökçe rent richting de bal. Grzędzicki begaat een overtreding. Grzędzicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 42%, Beşiktaş JK... 58%.
bozyaka spor - Beşiktaş JK... 2:4