Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş JK... bozyaka spor
HerTürlü Tactiek sağlam
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
55.3 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Sarp passt de bal in één keer door. İskenderoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chiape is nu in balbezit. Chiape schiet op doel. Morzhov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - bozyaka spor 1:0

5e minuut.
Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz rent richting de bal. Chiape rent richting de bal. Dokuz rent richting de bal. Dokuz haalt uit met een fantastische trap. Morzhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski geeft de bal voor. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş JK... - bozyaka spor 1:1

24e minuut.
İskenderoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İskenderoğlu geeft een hoge lob. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuz draait met de bal, schiet en ... Morzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De La Torre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Staudt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 52%, bozyaka spor 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş JK... - bozyaka spor 1:1

51e minuut.
Pironti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pironti passt de bal zonder na te denken. Daar is Mota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp schiet op doel. Morzhov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sarp de bal. Sarp geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fenyő is nu in balbezit. Fenyő geeft de bal voor. Guentzel kopt de bal weg. Dokuz rent richting de bal. Dokuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bumbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbar met een sublieme pass. Dokuz is nu in balbezit. Dokuz draait met de bal, schiet en ... Morzhov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - bozyaka spor 2:1

58e minuut.
Guentzel is nu in balbezit. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dokuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokuz haalt uit met een fantastische trap. Morzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mota is nu in balbezit. Mota geeft een lange en hoge pass. Karstensen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chiţul neemt vlug de vrije trap. Chiape kopt de bal weg. Morzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sarp probeert naar een medespeler te passen. İskenderoğlu geeft de bal voor. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel. Morzhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - bozyaka spor 3:1

77e minuut.
Sarp geeft een lange en hoge pass. Chiape is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fenyő. Fenyő krijgt een gele kaart. Chiape is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarp wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 44%, bozyaka spor 56%.
Beşiktaş JK... - bozyaka spor 3:1