Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇELİİİİ çavuşlugücü
Normal Tactiek mmm
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 46.8
solide Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen matig


21e minuut.
Medel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İkizler komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rob rent richting de bal. Filipoiu is nu in balbezit. Met opzet legt Rob zijn tegenspeler op de grond. Rob krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇELİİİİ 49%, çavuşlugücü 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FENERBAHÇELİİİİ - çavuşlugücü 0:0

58e minuut.
Mezarcı probeert de bal aan de voet te houden. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez schiet op doel. Karaboya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Perletti heeft problemen om de bal te vangen. Głusejdo rent richting de bal. Met opzet legt Perletti zijn tegenspeler op de grond. Perletti krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Głusejdo passt de bal in één keer door. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob met een sublieme pass. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Garguła geeft een hoge lob. Sisti rent richting de bal. Rump rent richting de bal. Rump schiet op doel. Ponce probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mezarcı kopt de bal weg. Chopin speelt de bal door. Daar is Derelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rump rent richting de bal. Rump draait met de bal, schiet en ... Burda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Derelioğlu is nu in balbezit. Kerezov is nu in balbezit. Rump verovert de bal door een tackle van achteren. Rump schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Filipoiu kopt de bal weg. Tere is nu in balbezit. Marburger is nu in balbezit. Tere verovert de bal door een tackle van achteren. Tere geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇELİİİİ 45%, çavuşlugücü 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FENERBAHÇELİİİİ - çavuşlugücü 0:0