Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İkariam FC El-insaf
son zamanlar Tactiek Tsubasa
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.1 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Cook is nu in balbezit. Taverni verovert de bal door een tackle van achteren. Wyparło onderschept slim de pass. Wyparło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Džīgasts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Messerli kopt de bal weg. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - El-insaf 1:0

16e minuut.
Iglódi speelt de bal door. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán passt de bal in één keer door. Buitenhuis is nu in balbezit. Buitenhuis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Daar is Fadda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadda passt de bal in één keer door. Pérez Roldán probeert naar een medespeler te passen. Leme is nu in balbezit. Leme draait met de bal, schiet en ... Korkmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Taverni passt de bal met de wreef. Džīgasts is nu in balbezit. Džīgasts passt de bal met de wreef. Buitenhuis heeft problemen om de bal te vangen. Buitenhuis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Džīgasts is nu in balbezit. Cook onderschept slim de pass. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Əlizadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme passt de bal in één keer door. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán geeft de bal voor. Messerli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bravo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aymelek geeft een lange en hoge pass. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 39%, El-insaf 61%.
İkariam FC - El-insaf 1:0

49e minuut.
Rejkowski rent richting de bal. Fadda onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aymelek. Aymelek krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Aymelek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wyparło de bal onder controle te krijgen. Taverni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło onderschept slim de pass. Wyparło haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 36%, El-insaf 64%.
İkariam FC - El-insaf 1:0