Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-insaf İkariam FC
Tsubasa Tactiek son zamanlar
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 52.1
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen formidable


11e minuut.
Cook met de inworp. Uyanık rent richting de bal. Uyanık speelt de bal door. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Əlizadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Buitenhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenhuis speelt de bal door. Messerli is nu in balbezit. Messerli haalt uit met een fantastische trap. Korkmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İkariam FC 0:1

24e minuut.
Cook kopt de bal weg. Buitenhuis probeert naar een medespeler te passen. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik schiet op doel. Korkmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bravo geeft de bal voor. Wyparło kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Əlizadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-insaf - İkariam FC 1:1

30e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Hoddle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fadda. Fadda krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lepikult geeft de bal voor. Džīgasts rent richting de bal. Cook is nu in balbezit. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 54%, İkariam FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-insaf - İkariam FC 1:1

47e minuut.
Lepikult speelt de bal door. Taverni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İkariam FC 2:1

51e minuut.
Benucci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cook zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyparło rent richting de bal. Wyparło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Fadda is nu in balbezit. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle passt de bal met de wreef. Lepikult rent richting de bal. Lepikult geeft de bal voor. Əlizadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle is nu in balbezit. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - İkariam FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 51%, İkariam FC 49%.
El-insaf - İkariam FC 3:1