Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bozyaka spor çavuşlugücü
sağlam Tactiek mmm
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Medel rent richting de bal. Gioia rent richting de bal. De La Torre is nu in balbezit. De La Torre geeft een hoge lob. Karstensen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mezarcı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drzymont met de inworp. Amores bereikt de bal nog maar net als eerste. Amores geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Polkowski onderschept slim de pass. Polkowski met een sublieme pass. De La Torre rent richting de bal. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tere verovert de bal door een tackle van achteren. Tere speelt de bal door. Garguła is nu in balbezit. Garguła haalt uit met een fantastische trap. Rump probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tere heeft problemen om de bal te vangen. Pironti met een sublieme pass. Perletti verovert de bal door een tackle van achteren. Gioia is nu in balbezit. Gioia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - çavuşlugücü 1:0

37e minuut.
Tere met een sublieme pass. Sisti heeft problemen om de bal te vangen. Amores begaat een overtreding. Amores krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Amores speelt de bal door. Chopin met een sublieme pass. Sisti is nu in balbezit. Sisti draait met de bal, schiet en ... Morzhov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bozyaka spor - çavuşlugücü 1:1

45e minuut.
Medel passt de bal zonder na te denken. Chopin is nu in balbezit. Chopin passt de bal in één keer door. Sisti rent richting de bal. Sisti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 62%, çavuşlugücü 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bozyaka spor - çavuşlugücü 1:1

57e minuut.
Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Amores onderschept slim de pass. Amores passt de bal in één keer door. Gioia rent richting de bal. Gioia schiet op doel. Karaboya bokst de bal weg.

63e minuut.
Karaboya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pironti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tere krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Garguła is nu in balbezit. Medel rent richting de bal. Medel geeft de bal voor. Rump bereikt de bal nog maar net als eerste. Rump schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rump bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rump is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medel met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sisti de bal. Mota rent richting de bal. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 54%, çavuşlugücü 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bozyaka spor - çavuşlugücü 1:1