Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş JK... FENERBAHÇELİİİİ
HerTürlü Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Fedák geeft de bal voor. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape is nu in balbezit. Chiape draait met de bal, schiet en ... Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 1:0

10e minuut.
Chiţul geeft de bal voor. Daar is Makropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sarp geeft een lange en hoge pass. Chiape kopt de bal weg. Dokuz is nu in balbezit. Dokuz draait met de bal, schiet en ... Burda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 2:0

20e minuut.
Sarp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón geeft een hoge lob. Chiape krijgt zijn hoofd ertegen. Burda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 3:0

23e minuut.
Inworp. Fedák met een snelle inworp. Riverón is nu in balbezit. Riverón geeft de bal voor. Dokuz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ponce rent richting de bal. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuz passt de bal zonder na te denken. Chiape rent richting de bal. Chiape draait met de bal, schiet en ... Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inworp. Sarp met een snelle inworp. Riverón speelt de bal door. Chiape rent richting de bal. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Burda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dokuz kopt de bal weg. Daar is Makropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiape is nu in balbezit. Klungelig pakt Chiape de bal. Chiape schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Riverón passt de bal in één keer door. Dokuz rent richting de bal. Dokuz passt de bal in één keer door. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape schiet op doel. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carol rent richting de bal. Głusejdo rent richting de bal. Riverón maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Riverón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Riverón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Głusejdo raakt geblesseerd tijdens het duel. Türksevər zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rob kopt de bal weg. Daar is McCallum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sarp passt de bal met de wreef. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape passt de bal met de wreef. Dokuz rent richting de bal. Dokuz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fedák is nu in balbezit. Fedák geeft een hoge lob. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Burda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarp neemt de hoekschop. Chiape krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum geeft een lange en hoge pass. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel. Burda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 37%, FENERBAHÇELİİİİ 63%.
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 3:0

48e minuut.
Chiţul passt de bal in één keer door. Dokuz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ente. Ente krijgt een gele kaart. Dokuz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fedák komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 4:0

50e minuut.
Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp passt de bal in één keer door. Derelioğlu rent richting de bal. Dokuz onderschept slim de pass. Dokuz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz draait met de bal, schiet en ... Burda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 5:0

55e minuut.
Rob kopt de bal weg. Enríquez is nu in balbezit. Guentzel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Enríquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Głusejdo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 5:1

57e minuut.
Derelioğlu onderschept slim de pass. Dokuz onderschept slim de pass. Chiape is nu in balbezit. Chiape schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 6:1

60e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz geeft de bal voor. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Ente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiape onderschept slim de pass. Chiape haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 7:1

63e minuut.
Sarp geeft een hoge lob. Chiape kopt de bal weg. Dokuz rent richting de bal. Dokuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 8:1

64e minuut.
Rob is nu in balbezit. Rob geeft een hoge lob. Ente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz onderschept slim de pass. Dokuz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Türksevər met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Chiape onderschept slim de pass. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Burda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sarp geeft een lange en hoge pass. Chiape probeert naar een medespeler te passen. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuz draait met de bal, schiet en ... Burda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Chiape probeert de bal met de borst te controleren. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 41%, FENERBAHÇELİİİİ 59%.
Beşiktaş JK... - FENERBAHÇELİİİİ 9:1