Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-insaf Trabzon.spor
Tsubasa Tactiek sokker
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


24e minuut.
Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık geeft een hoge lob. Kızılateş is nu in balbezit. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle schiet op doel. Quintano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Cook rent richting de bal. Ulubey verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uyanık krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyparło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cook neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - Trabzon.spor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 53%, Trabzon.spor 47%.
El-insaf - Trabzon.spor 1:0

47e minuut.
Gencel met een snelle inworp. Uçmaz is nu in balbezit. Uçmaz geeft een lange en hoge pass. Sápi is nu in balbezit. Sápi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kızılateş kan de bal niet met de borst controleren. Hoddle onderschept slim de pass. Eder rent richting de bal. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. Quintano bokst de bal weg.

64e minuut.
Uçmaz rent richting de bal. Cook onderschept slim de pass. Gencel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gencel krijgt een gele kaart. Cook wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cook kan niet meer verder spelen. Rejkowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo geeft een hoge lob. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle schiet op doel. Quintano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - Trabzon.spor 2:0

71e minuut.
Aymelek passt de bal in één keer door. Bravo is nu in balbezit. Bravo geeft een lange en hoge pass. Hoddle rent richting de bal. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Altınok passt de bal zonder na te denken. Bravo rent richting de bal. Bravo passt de bal met de wreef. Batıkan rent richting de bal. Batıkan schiet op doel. Korkmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Feliksiak geeft een lange en hoge pass. Gencel probeert de bal aan de voet te houden. Wyparło rent richting de bal. Wyparło haalt uit met een fantastische trap. Quintano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 47%, Trabzon.spor 53%.
El-insaf - Trabzon.spor 2:0