Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bozyaka spor İkariam FC
sağlam Tactiek son zamanlar
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Fenyő kopt de bal weg. Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski passt de bal in één keer door. Daar is Karstensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karstensen haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De La Torre probeert naar een medespeler te passen. Egeblad rent richting de bal. Egeblad passt de bal in één keer door. Karstensen rent richting de bal. Karstensen schiet op doel. Əlizadə bokst de bal weg. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messerli rent richting de bal. Polkowski begaat een overtreding. Messerli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Messerli kan niet meer verder spelen. Leme komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Egeblad onderschept slim de pass. Pironti rent richting de bal. Pironti met een sublieme pass. Egeblad is nu in balbezit. Egeblad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 47%, İkariam FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bozyaka spor - İkariam FC 0:0

53e minuut.
Amores is nu in balbezit. Amores geeft de bal voor. Karstensen rent richting de bal. Karstensen haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - İkariam FC 1:0

56e minuut.
Leme passt de bal zonder na te denken. Bumbar geeft een lange en hoge pass. Iglódi rent richting de bal. Karstensen verovert de bal door een tackle van achteren. Karstensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Əlizadə met een harde bal richting middenveld. Buitenhuis rent richting de bal. Buitenhuis speelt de bal door. Halik rent richting de bal. Halik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Taverni onderschept slim de pass. Taverni geeft de bal voor. Amores kopt de bal weg. De La Torre is nu in balbezit. De La Torre schiet op doel. Əlizadə bokst de bal weg.

72e minuut.
De La Torre geeft een hoge lob. Taverni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egeblad. Egeblad krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Bumbar rent richting de bal. Bumbar geeft een lange en hoge pass. Pulkowski rent richting de bal. Pulkowski geeft een lange en hoge pass. Karstensen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buitenhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Buitenhuis probeert naar een medespeler te passen. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - İkariam FC 2:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Egeblad de bal onder controle te krijgen. De La Torre rent richting de bal. De La Torre passt de bal zonder na te denken. Egeblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeblad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 50%, İkariam FC 50%.
bozyaka spor - İkariam FC 2:0