Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:51
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.10 [del]
  • Stadion: Kekuri Park
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 50453
İkariam FC bozyaka spor
son zamanlar Tactiek sağlam
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51.1 gemiddelde waardering 49.2
goed Schieten goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Džīgasts geeft een hoge lob. Drzymont kopt de bal weg. Klungelig pakt Iglódi de bal. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Halik kopt de bal weg. Džīgasts heeft problemen om de bal te vangen. Pironti rent richting de bal. Pironti geeft een lange en hoge pass. Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pironti zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karstensen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - bozyaka spor 0:1

23e minuut.
Pérez Roldán passt de bal zonder na te denken. Bumbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik onderschept slim de pass. Halik haalt uit met een fantastische trap. Morzhov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Džīgasts met de inworp. Buitenhuis is nu in balbezit. Buitenhuis passt de bal met de wreef. Halik is nu in balbezit. Halik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fenyő geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mota de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džīgasts met een snelle inworp. Messerli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 51%, bozyaka spor 49%.
İkariam FC - bozyaka spor 0:1

50e minuut.
Fadda neemt vlug de vrije trap. Halik kopt de bal weg. Fenyő is nu in balbezit. Messerli verovert de bal door een tackle van achteren. Messerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Amores is nu in balbezit. Buitenhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Buitenhuis probeert naar een medespeler te passen. Halik is nu in balbezit. Halik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Amores onderschept slim de pass. Amores met een sublieme pass. Polkowski rent richting de bal. Halik verovert de bal door een tackle van achteren. Halik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Iglódi passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán passt de bal met de wreef. Messerli rent richting de bal. Messerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İkariam FC - bozyaka spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 32%, bozyaka spor 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İkariam FC - bozyaka spor 1:1