Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇELİİİİ Trabzon.spor
Normal Tactiek sokker
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 53.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ente geeft een lange en hoge pass. Inworp. Batıkan met de inworp. Ulubey is nu in balbezit. Ulubey draait met de bal, schiet en ... Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Derka speelt de bal door. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi passt de bal zonder na te denken. Daar is Batıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batıkan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ponce geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uçmaz met een snelle inworp. Sápi is nu in balbezit. Sápi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kızılateş geeft een hoge lob. Derelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Batıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. Burda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇELİİİİ - Trabzon.spor 0:1

16e minuut.
Eder met een sublieme pass. Sápi rent richting de bal. Met opzet legt Türksevər zijn tegenspeler op de grond. Sápi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulubey komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Batıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇELİİİİ - Trabzon.spor 0:2

19e minuut.
Ente onderschept slim de pass. Ente speelt de bal door. Makropoulos rent richting de bal. Sápi onderschept slim de pass. Sápi haalt uit met een fantastische trap. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Ulubey is nu in balbezit. Türksevər maakt een afschuwelijke overtreding. Türksevər krijgt een gele kaart. Ulubey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ulubey kan niet meer verder spelen. Usta komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Usta bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo is nu in balbezit. Usta onderschept slim de pass. Usta draait met de bal, schiet en ... Burda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Batıkan kopt de bal weg. Burda speelt de bal door. Uçmaz kopt de bal weg. Daar is Sápi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sápi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob speelt de bal door. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo draait met de bal, schiet en ... Enríquez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇELİİİİ 70%, Trabzon.spor 30%.
FENERBAHÇELİİİİ - Trabzon.spor 0:2

55e minuut.
Eder met een sublieme pass. Sápi rent richting de bal. Sápi speelt de bal door. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Makropoulos passt de bal met de wreef. Rob rent richting de bal. Rob geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hakimov de bal. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇELİİİİ - Trabzon.spor 1:2

65e minuut.
Uçmaz rent richting de bal. Makropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Makropoulos probeert naar een medespeler te passen. Rob is nu in balbezit. Rob geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FENERBAHÇELİİİİ - Trabzon.spor 2:2

68e minuut.
Sápi heeft problemen om de bal te vangen. Makropoulos is nu in balbezit. Sápi begaat een overtreding. Sápi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Eder probeert naar een medespeler te passen. Kızılateş is nu in balbezit. Kızılateş passt de bal met de wreef. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marburger is nu in balbezit. Uçmaz onderschept slim de pass. Uçmaz speelt de bal door. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rob is nu in balbezit. Rob met een sublieme pass. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo verovert de bal door een tackle van achteren. Głusejdo draait met de bal, schiet en ... Paal! Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər speelt de bal door. Rob is nu in balbezit. Rob geeft een hoge lob. Enríquez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ente. Ente krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel onderschept slim de pass. Gencel geeft de bal voor. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇELİİİİ 47%, Trabzon.spor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FENERBAHÇELİİİİ - Trabzon.spor 2:2