Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş JK... El-insaf
HerTürlü Tactiek Tsubasa
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mătăsaru. Hoddle moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hoddle kan niet meer verder spelen. Rejkowski komt het veld opgelopen. Lepikult wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fedák geeft een lange en hoge pass. Dokuz kopt de bal weg. Klungelig pakt Uyanık de bal. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Korkmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
McCallum onderschept slim de pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikult schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lepikult is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Chiape geeft een lange en hoge pass. Aymelek rent richting de bal. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape rent richting de bal. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Korkmaz bokst de bal weg.

41e minuut.
Fedák speelt de bal door. Dokuz rent richting de bal. Dokuz passt de bal in één keer door. Chiape rent richting de bal. Chiape draait met de bal, schiet en ... Korkmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Chiape passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Aymelek de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riverón. Riverón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 36%, El-insaf 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş JK... - El-insaf 0:0

47e minuut.
Chiape kopt de bal weg. Bacusiewicz geeft de bal voor. Sarp geeft de bal voor. Chiape rent richting de bal. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Korkmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bacusiewicz geeft de bal voor. Chiţul is nu in balbezit. Chiţul geeft de bal voor. Korkmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bacusiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. İskenderoğlu speelt de bal door. Fedák rent richting de bal. Fedák geeft de bal voor. Chiape krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo geeft een hoge lob. Wyparło rent richting de bal. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - El-insaf 0:1

66e minuut.
Fedák met de inworp. Riverón met een sublieme pass. Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Fedák geeft een hoge lob. Chiape krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gładysiewicz geeft een lange en hoge pass. Chiape rent richting de bal. Chiape passt de bal in één keer door. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz schiet op doel. Korkmaz bokst de bal weg.

74e minuut.
Wyparło heeft problemen om de bal te vangen. Chiţul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wyparło raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyparło legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Palacios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş JK... - El-insaf 0:2

81e minuut.
Bravo geeft een hoge lob. Rejkowski is nu in balbezit. Gładysiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gładysiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş JK... 45%, El-insaf 55%.
Beşiktaş JK... - El-insaf 0:2