Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-insaf Beşiktaş JK...
Tsubasa Tactiek HerTürlü
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


18e minuut.
Lepikult geeft de bal voor. Daar is Gładysiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyparło onderschept slim de pass. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Palacios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło onderschept slim de pass. Wyparło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - Beşiktaş JK... 1:0

31e minuut.
Cook met een snelle inworp. Guentzel rent richting de bal. Wyparło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyparło krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dokuz onderschept slim de pass. Paspalj verovert de bal door een tackle van achteren. Lepikult is nu in balbezit. Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Riverón geeft een lange en hoge pass. Daar is Bacusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiape rent richting de bal. Chiape draait met de bal, schiet en ... Korkmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-insaf - Beşiktaş JK... 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 54%, Beşiktaş JK... 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-insaf - Beşiktaş JK... 1:1

57e minuut.
Cook met een snelle inworp. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło onderschept slim de pass. Wyparło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - Beşiktaş JK... 2:1

62e minuut.
Paspalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspalj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riverón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guentzel probeert de bal aan de voet te houden. Lepikult geeft de bal voor. Guentzel speelt de bal door. Fedák is nu in balbezit. Fedák geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Süer controleert de bal met de borst. Hoddle rent richting de bal. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Wyparło rent richting de bal. Wyparło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sarp is nu in balbezit. Cook tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarp raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarp met een snel genomen vrije trap. Dokuz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Paspalj geeft de bal voor. Wyparło kopt de bal weg. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Palacios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - Beşiktaş JK... 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 57%, Beşiktaş JK... 43%.
El-insaf - Beşiktaş JK... 3:1