Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İkariam FC Beşiktaş JK...
son zamanlar Tactiek HerTürlü
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 55.9
adequate Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Buitenhuis heeft problemen om de bal te vangen. İskenderoğlu is nu in balbezit. Buitenhuis onderschept slim de pass. Buitenhuis geeft de bal voor. Halik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán passt de bal met de wreef. Halik rent richting de bal. Halik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chiape rent richting de bal. Chiape passt de bal met de wreef. Taverni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasojević is nu in balbezit. Dokuz onderschept slim de pass. Dokuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Beşiktaş JK... 0:1

31e minuut.
Chiape rent richting de bal. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi passt de bal zonder na te denken. Chiape rent richting de bal. Chiape draait met de bal, schiet en ... Əlizadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sarp met de inworp. Riverón rent richting de bal. Riverón geeft een lange en hoge pass. Chiape springt en kopt de bal. Əlizadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Beşiktaş JK... 0:2

39e minuut.
Sarp is nu in balbezit. Riverón rent richting de bal. Riverón met een sublieme pass. Fedák rent richting de bal. Fedák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
İskenderoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Fedák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedák geeft een lange en hoge pass. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 49%, Beşiktaş JK... 51%.
İkariam FC - Beşiktaş JK... 0:2

57e minuut.
Fadda speelt de bal door. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz is nu in balbezit. Pérez Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Roldán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buitenhuis probeert naar een medespeler te passen. Gładysiewicz rent richting de bal. Pérez Roldán onderschept slim de pass. Halik rent richting de bal. Halik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Taverni rent richting de bal. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz onderschept slim de pass. Dokuz haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə bokst de bal weg.

66e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón geeft de bal voor. Iglódi kopt de bal weg. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp geeft een hoge lob. Paal! Əlizadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Beşiktaş JK... 0:3

82e minuut.
Taverni geeft de bal voor. Fedák is nu in balbezit. Fedák geeft een lange en hoge pass. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə bokst de bal weg.

85e minuut.
Fedák passt de bal in één keer door. Džīgasts rent richting de bal. Uludağlı begaat een overtreding. Uludağlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 57%, Beşiktaş JK... 43%.
İkariam FC - Beşiktaş JK... 0:3