Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çavuşlugücü Trabzon.spor
mmm Tactiek sokker
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 56.8
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Ulubey heeft problemen om de bal te vangen. Ulubey probeert naar een medespeler te passen. Sápi rent richting de bal. Sápi schiet op doel. Karaboya probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
çavuşlugücü - Trabzon.spor 0:1

18e minuut.
Medel kopt de bal weg. Eder speelt de bal door. Perletti heeft problemen om de bal te vangen. Sápi rent richting de bal. Sápi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Şekerci geeft een lange en hoge pass. Batıkan kopt de bal weg. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ulubey is nu in balbezit. Ulubey speelt de bal door. Eder probeert naar een medespeler te passen. Sápi rent richting de bal. Sápi draait met de bal, schiet en ... Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çavuşlugücü 52%, Trabzon.spor 48%.
çavuşlugücü - Trabzon.spor 0:1

46e minuut.
Chopin speelt de bal door. Derka is nu in balbezit. Sisti onderschept slim de pass. Sisti draait met de bal, schiet en ... Quintano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
çavuşlugücü - Trabzon.spor 1:1

50e minuut.
Şekerci verovert de bal door een tackle van achteren. Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş met een sublieme pass. Eder geeft een hoge lob. Sápi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Sisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızılateş geeft een hoge lob. Sápi is nu in balbezit. Sápi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ulubey probeert naar een medespeler te passen. Eder is nu in balbezit. Eder passt de bal in één keer door. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan draait met de bal, schiet en ... Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Filipoiu geeft de bal voor. Gencel kopt de bal weg. Daar is Medel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sápi rent richting de bal. Sápi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Medel is nu in balbezit. Uçmaz onderschept slim de pass. Uçmaz passt de bal met de wreef. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci rent richting de bal. Sisti onderschept slim de pass. Sisti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çavuşlugücü - Trabzon.spor 2:1

79e minuut.
Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov geeft een lange en hoge pass. Sápi heeft problemen om de bal te vangen. Sápi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
çavuşlugücü - Trabzon.spor 2:2

87e minuut.
Tere kopt de bal weg. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci geeft een lange en hoge pass. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan haalt uit met een fantastische trap. Karaboya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çavuşlugücü 57%, Trabzon.spor 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
çavuşlugücü - Trabzon.spor 2:2