Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-insaf bozyaka spor
Tsubasa Tactiek sağlam
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 50.2
formidable Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aymelek met een snelle inworp. Amores bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bumbar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cook met de inworp. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pironti verovert de bal door een tackle van achteren. Aymelek heeft problemen om de bal te vangen. Aymelek passt de bal in één keer door. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Morzhov bokst de bal weg.

31e minuut.
Rejkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cook is nu in balbezit. Met opzet legt Pulkowski zijn tegenspeler op de grond. Cook raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyparło wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Aymelek onderschept slim de pass. Amores verovert de bal door een tackle van achteren. Amores geeft de bal voor. Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski geeft de bal voor. Korkmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bumbar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cook zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Morzhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 48%, bozyaka spor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-insaf - bozyaka spor 0:0

52e minuut.
Pironti geeft de bal voor. Egeblad kopt de bal weg. Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel. Korkmaz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De La Torre passt de bal in één keer door. Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski geeft een lange en hoge pass. Bacusiewicz kopt de bal weg. Pironti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aymelek met een snelle inworp. Rejkowski is nu in balbezit. Amores legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amores krijgt een gele kaart. Rejkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rejkowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Pulkowski onderschept slim de pass. Uyanık is nu in balbezit. Pulkowski begaat een overtreding. Pulkowski krijgt een gele kaart. Uyanık wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amores met een snelle inworp. Pironti is nu in balbezit. Pironti geeft een lange en hoge pass. Egeblad maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-insaf - bozyaka spor 0:1

81e minuut.
Höhle is nu in balbezit. Aymelek verovert de bal door een tackle van achteren. Aymelek speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Cook haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Polkowski geeft een hoge lob. Daar is Bacusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egeblad kopt de bal weg. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Amores speelt de bal door. Feliksiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliksiak geeft een lange en hoge pass. Wyparło rent richting de bal. Wyparło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-insaf 50%, bozyaka spor 50%.
El-insaf - bozyaka spor 0:1