Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bozyaka spor El-insaf
sağlam Tactiek Tsubasa
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.8 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Egeblad geeft een hoge lob. Karstensen kopt de bal weg. Egeblad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De La Torre rent richting de bal. De La Torre schiet op doel. Korkmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pironti neemt de hoekschop. Garavano kopt de bal weg. Pulkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Polkowski is nu in balbezit. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Höhle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło verovert de bal door een tackle van achteren. Wyparło schiet op doel. Morzhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Karstensen is nu in balbezit. Uyanık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karstensen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amores zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karstensen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - El-insaf 1:0

14e minuut.
De La Torre onderschept slim de pass. De La Torre passt de bal met de wreef. Karstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karstensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - El-insaf 2:0

20e minuut.
Pulkowski passt de bal zonder na te denken. Bravo rent richting de bal. Egeblad maakt een afschuwelijke overtreding. Egeblad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bravo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bravo met een snel genomen vrije trap. Hoddle is nu in balbezit. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło schiet op doel. Paal! Morzhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Uyanık kopt de bal weg. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pulkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Cook probeert de bal met de borst te controleren. Bumbar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyparło. Wyparło krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoddle de bal. Hoddle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - El-insaf 2:1

45e minuut.
Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Torre passt de bal zonder na te denken. Karstensen is nu in balbezit. Karstensen schiet op doel. Korkmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - El-insaf 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 51%, El-insaf 49%.
bozyaka spor - El-insaf 3:1

47e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski passt de bal met de wreef. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło draait met de bal, schiet en ... Morzhov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Bravo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lepikult de bal. Amores verovert de bal door een tackle van achteren. Amores geeft een hoge lob. Karstensen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pironti rent richting de bal. Pironti geeft de bal voor. Karstensen kopt de bal weg. De La Torre rent richting de bal. De La Torre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pironti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pironti geeft de bal voor. Uyanık rent richting de bal. Karstensen verovert de bal door een tackle van achteren. Karstensen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 47%, El-insaf 53%.
bozyaka spor - El-insaf 3:1