Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bozyaka spor FENERBAHÇELİİİİ
sağlam Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Carol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pironti onderschept slim de pass. Pironti passt de bal zonder na te denken. Egeblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeblad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rob passt de bal in één keer door. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo passt de bal in één keer door. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - FENERBAHÇELİİİİ 0:1

39e minuut.
Marburger kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulkowski met een snelle inworp. Amores geeft de bal voor. Karstensen maakt een snoekduik en kopt de bal. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 53%, FENERBAHÇELİİİİ 47%.
bozyaka spor - FENERBAHÇELİİİİ 0:1

48e minuut.
Pulkowski met de inworp. Amores geeft een hoge lob. Karstensen is nu in balbezit. Karstensen haalt uit met een fantastische trap. Burda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bozyaka spor - FENERBAHÇELİİİİ 1:1

53e minuut.
Pironti speelt de bal door. Egeblad rent richting de bal. De La Torre probeert naar een medespeler te passen. Karstensen rent richting de bal. Karstensen schiet op doel. Burda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Pulkowski geeft een lange en hoge pass. Karstensen kopt de bal weg. Egeblad rent richting de bal. Egeblad draait met de bal, schiet en ... Burda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - FENERBAHÇELİİİİ 2:1

59e minuut.
Egeblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeblad passt de bal in één keer door. Makropoulos is nu in balbezit. Karstensen verovert de bal door een tackle van achteren. Karstensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Amores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głusejdo rent richting de bal. Met opzet legt Amores zijn tegenspeler op de grond. Amores krijgt een gele kaart.

73e minuut.
De La Torre is nu in balbezit. De La Torre passt de bal met de wreef. Pironti geeft een lange en hoge pass. Egeblad maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - FENERBAHÇELİİİİ 3:1

74e minuut.
Głusejdo passt de bal zonder na te denken. Ente geeft een hoge lob. Amores kopt de bal weg. Karstensen is nu in balbezit. Karstensen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Marburger probeert naar een medespeler te passen. Rob rent richting de bal. Rob passt de bal in één keer door. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bozyaka spor - FENERBAHÇELİİİİ 3:2

87e minuut.
Makropoulos passt de bal zonder na te denken. Rob rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulkowski. Pulkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bozyaka spor 58%, FENERBAHÇELİİİİ 42%.
bozyaka spor - FENERBAHÇELİİİİ 3:2