Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carmelo’s Goats YavuzSultanSelimSpor
all gerry Tactiek tektek
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Begagić kopt de bal weg. Fulga is nu in balbezit. Groh is nu in balbezit. Fulga onderschept slim de pass. Fulga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ilundáin rent richting de bal. Fulga onderschept slim de pass. Groh rent richting de bal. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga draait met de bal, schiet en ... Leitão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carambol neemt de hoekschop. Begagić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Worthy geeft de bal voor. Chiodaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiodaroli geeft een lange en hoge pass. Chacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Begagić is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Raymond rent richting de bal. Raymond probeert naar een medespeler te passen. Ilundáin geeft een hoge lob. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal. Arsoy bokst de bal weg.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Worthy met een snelle inworp. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek geeft een hoge lob. Siboni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jänisch verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ilundáin geeft een hoge lob. Salle kopt de bal weg. Worthy controleert de bal met de borst. Worthy geeft de bal voor. Siboni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ziętek geeft een lange en hoge pass. Siboni rent richting de bal. Haanperä legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siboni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siboni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Jänisch onderschept slim de pass. Jänisch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raymond de bal. Raymond geeft de bal voor. Siboni springt en kopt de bal. Arsoy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 62%, YavuzSultanSelimSpor 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carmelo’s Goats - YavuzSultanSelimSpor 0:0

46e minuut.
Mušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušák passt de bal in één keer door. Raymond is nu in balbezit. Raymond geeft de bal voor. Siboni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Carambol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carambol passt de bal in één keer door. Worthy probeert naar een medespeler te passen. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Herbut rent richting de bal. Raymond verovert de bal door een tackle van achteren. Raymond geeft een lange en hoge pass. Siboni springt en kopt de bal. Arsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Arsoy trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Worthy de bal. Maj probeert naar een medespeler te passen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ilundáin geeft de bal voor. Arsoy speelt de bal door. Chacon heeft problemen om de bal te vangen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ... Leitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Groh geeft een lange en hoge pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek passt de bal in één keer door. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Arsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siboni is nu in balbezit. Paal! Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - YavuzSultanSelimSpor 0:1

62e minuut.
Begagić is nu in balbezit. Groh is nu in balbezit. Groh geeft de bal voor. Ziętek probeert de bal met de borst te controleren. Ziętek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pabiański controleert de bal met de borst. Arsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - YavuzSultanSelimSpor 0:2

65e minuut.
Chacon onderschept slim de pass. Chacon geeft een lange en hoge pass. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond geeft de bal voor. Siboni springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lică geeft een hoge lob. Daar is Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ... Leitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - YavuzSultanSelimSpor 1:2

70e minuut.
Souza geeft een hoge lob. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond geeft de bal voor. Pabiański kopt de bal weg. Siboni is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buwalda komt het veld opgelopen. Bernardi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Souza passt de bal met de wreef. Ilundáin is nu in balbezit. Ilundáin passt de bal zonder na te denken. Raymond geeft een hoge lob. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal. Arsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bernardi geeft een lange en hoge pass. Chiodaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siboni. Siboni krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętek geeft een hoge lob. Pabiański springt en kopt de bal. Arsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - YavuzSultanSelimSpor 1:3

83e minuut.
Maj onderschept slim de pass. Maj met een sublieme pass. Carambol speelt de bal door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ... Leitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ilundáin met een snelle inworp. Raymond is nu in balbezit. Raymond geeft een hoge lob. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal. Arsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - YavuzSultanSelimSpor 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 65%, YavuzSultanSelimSpor 35%.
Carmelo’s Goats - YavuzSultanSelimSpor 1:4