Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YavuzSultanSelimSpor Carmelo’s Goats
tektek Tactiek classy
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Pabiański is nu in balbezit. Chiodaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Maj passt de bal met de wreef. Domide rent richting de bal. Maj met een sublieme pass. Begagić is nu in balbezit. Begagić haalt uit met een fantastische trap. Leitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mušák met een sublieme pass. Carambol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Worthy. Worthy krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Carambol passt de bal met de wreef. Begagić rent richting de bal. Begagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Carmelo’s Goats 0:1

26e minuut.
Pabiański kopt de bal weg. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek speelt de bal door. Ławecki rent richting de bal. Ławecki draait met de bal, schiet en ... Arsoy bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Maj geeft een hoge lob. Begagić kopt de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Carmelo’s Goats 0:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Worthy met de inworp. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański geeft een lange en hoge pass. Salle kopt de bal weg. Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maj probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide schiet op doel. Leitão bokst de bal weg. Begagić is nu in balbezit. Begagić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 42%, Carmelo’s Goats 58%.
YavuzSultanSelimSpor - Carmelo’s Goats 0:2

51e minuut.
Herbut met een snelle inworp. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Herbut rent richting de bal. Herbut geeft de bal voor. Domide rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Chacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Souza geeft een lange en hoge pass. Domide is nu in balbezit. Begagić rent richting de bal. Begagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Carmelo’s Goats 0:3

88e minuut.
Worthy speelt de bal door. Domide heeft problemen om de bal te vangen. Begagić rent richting de bal. Begagić schiet op doel. Leitão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Carmelo’s Goats 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 43%, Carmelo’s Goats 57%.
YavuzSultanSelimSpor - Carmelo’s Goats 0:4