Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken SAMET EVLEKSİZ
turan2 Tactiek Samet EVLEKSİZ
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
De Nigris probeert de bal met de borst te controleren. Vucelja speelt de bal door. Cremonin rent richting de bal. Cremonin geeft de bal voor. Appel springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 1:0

6e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Encerrabodes bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel. Elma bokst de bal weg.

7e minuut.
Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja passt de bal met de wreef. Cremonin geeft een hoge lob. Appel krijgt zijn hoofd ertegen. Elma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 2:0

13e minuut.
Semazen geeft de bal voor. Elma speelt de bal door. Plat kopt de bal weg. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tunuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunuslu passt de bal in één keer door. Padrón met een sublieme pass. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja haalt uit met een fantastische trap. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Irmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal in één keer door. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een lange en hoge pass. Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Claudiano passt de bal in één keer door. Cremonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonin passt de bal met de wreef. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Claudiano de bal. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek met een sublieme pass. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 32%, SAMET EVLEKSİZ 68%.
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 2:0

49e minuut.
Irmer rent richting de bal. Irmer passt de bal zonder na te denken. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 2:1

64e minuut.
Nunes met een sublieme pass. Vucelja rent richting de bal. Vucelja passt de bal in één keer door. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft een lange en hoge pass. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Claudiano is nu in balbezit. Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja passt de bal met de wreef. Appel rent richting de bal. Appel schiet op doel. Elma bokst de bal weg.

71e minuut.
Cremonin geeft een hoge lob. Vucelja kopt de bal weg. Appel heeft problemen om de bal te vangen. Appel haalt uit met een fantastische trap. Elma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 3:1

73e minuut.
Tunuslu is nu in balbezit. Tunuslu geeft een hoge lob. Capo controleert de bal met de borst. Özkan is nu in balbezit. Özkan draait met de bal, schiet en ... Özakman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özkan is nu in balbezit. Özkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Semazen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semazen passt de bal in één keer door. Vucelja geeft een hoge lob. Cremonin maakt een snoekduik en kopt de bal. Elma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 4:1

88e minuut.
Tunuslu onderschept slim de pass. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. Appel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 23%, SAMET EVLEKSİZ 77%.
Ötüken - SAMET EVLEKSİZ 5:1