Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSİN FK Karagöl FK
adem 442 Tactiek sonnn
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Sandager passt de bal in één keer door. do Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado draait met de bal, schiet en ... Träger probeert de bal aan de voet te houden. Bizzarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - Karagöl FK 0:1

15e minuut.
Yalın rent richting de bal. Yalın geeft de bal voor. Wiss rent richting de bal. Wiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSİN FK - Karagöl FK 1:1

20e minuut.
Träger verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński geeft de bal voor. Sandager maakt een snoekduik en kopt de bal. Denis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bizzarro speelt de bal door. Daar is Finos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosios met een sublieme pass. Venesia is nu in balbezit. Venesia geeft een hoge lob. Gőcze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Eftimie speelt de bal door. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński speelt de bal door. Manolov rent richting de bal. Manolov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szofmer met een sublieme pass. Wiss speelt de bal door. Triguero is nu in balbezit. Mosios onderschept slim de pass. Mosios geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bizzarro speelt de bal door. Mosios kopt de bal weg. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Finos de bal. Mosios begaat een overtreding. Mosios krijgt een gele kaart.

41e minuut.
do Prado kopt de bal weg. Klungelig pakt Denis de bal. Sandager rent richting de bal. Sandager schiet op doel. Bizzarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - Karagöl FK 1:2

45e minuut.
Ahto passt de bal met de wreef. do Prado heeft problemen om de bal te vangen. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov haalt uit met een fantastische trap. Bizzarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - Karagöl FK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSİN FK 49%, Karagöl FK 51%.
ARSİN FK - Karagöl FK 1:3

50e minuut.
Mosios rent richting de bal. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie passt de bal zonder na te denken. do Prado is nu in balbezit. do Prado draait met de bal, schiet en ... Bizzarro bokst de bal weg.

61e minuut.
Bonifaci passt de bal met de wreef. do Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manolov rent richting de bal. Manolov passt de bal in één keer door. Dorożyński geeft een hoge lob. Bizzarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandager is nu in balbezit. Sandager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - Karagöl FK 1:4

61e minuut.
Nicheli komt het veld opgelopen. Polesný komt het veld opgelopen. Basana komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert geeft de bal voor. Finos kopt de bal weg. Basana bereikt de bal nog maar net als eerste. Basana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Finos rent richting de bal. Mosios onderschept slim de pass. Mosios passt de bal met de wreef. Wiss rent richting de bal. Wiss haalt uit met een fantastische trap. Gőcze bokst de bal weg.

81e minuut.
Basana is nu in balbezit. Nicheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Basana is nu in balbezit. Nicheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicheli haalt uit met een fantastische trap. Bizzarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Eftimie passt de bal zonder na te denken. Daar is Basana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basana passt de bal zonder na te denken. do Prado is nu in balbezit. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Bizzarro bokst de bal weg.

88e minuut.
do Prado is nu in balbezit. Nicheli rent richting de bal. Nicheli speelt de bal door. do Prado is nu in balbezit. do Prado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSİN FK 61%, Karagöl FK 39%.
ARSİN FK - Karagöl FK 1:4