Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited Boca Juniors_61
yenilik Tactiek Eski günler.
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
47 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Ingorokva is nu in balbezit. Susmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, MacRach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! MacRach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Duret passt de bal met de wreef. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümerli onderschept slim de pass. Sümerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmuş onderschept slim de pass. Susmuş probeert naar een medespeler te passen. Sümerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümerli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yerli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Duret bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorokin krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Trandafir met een sublieme pass. Filó rent richting de bal. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ... Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 0:1

37e minuut.
Sorokin met een sublieme pass. Filó rent richting de bal. Dağdeviren begaat een overtreding. Filó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó rent richting de bal. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy schiet op doel. Kalaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 46%, Boca Juniors_61 54%.
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 38%, Boca Juniors_61 62%.
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 0:1