Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken YavuzSultanSelimSpor
src Tactiek tektek
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 7
60 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Ilundáin met de inworp. Raymond is nu in balbezit. Raymond geeft de bal voor. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal. Gandara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Raymond kopt de bal weg. Pabiański speelt de bal door. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel. Gandara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 0:1

6e minuut.
Pabiański passt de bal in één keer door. Raymond is nu in balbezit. Raymond passt de bal met de wreef. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ziętek geeft een lange en hoge pass. Pabiański springt en kopt de bal. Klungelig pakt Siboni de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 0:2

14e minuut.
Pabiański probeert de bal aan de voet te houden. Campagnuolo met een sublieme pass. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 1:2

16e minuut.
Ingorov passt de bal met de wreef. Chacon geeft een hoge lob. Jurica verovert de bal door een tackle van achteren. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Worthy speelt de bal door. Pabiański rent richting de bal. Jurica begaat een overtreding. Pabiański raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Worthy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond geeft een hoge lob. Daar is Kırıntılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chacon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semazen met de inworp. Orav geeft de bal voor. Appel krijgt zijn hoofd ertegen. Leitão bokst de bal weg.

35e minuut.
Semazen probeert naar een medespeler te passen. Orav bereikt de bal nog maar net als eerste. Orav speelt de bal door. Appel rent richting de bal. Appel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 59%, YavuzSultanSelimSpor 41%.
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 1:2

50e minuut.
Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıntılı geeft een lange en hoge pass. Souza kopt de bal weg. Daar is Siboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni draait met de bal, schiet en ... Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raymond is nu in balbezit. Raymond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Buwalda met een sublieme pass. Campagnuolo is nu in balbezit. Campagnuolo passt de bal in één keer door. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel haalt uit met een fantastische trap. Leitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 2:2

64e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański met een sublieme pass. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Gandara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 2:3

76e minuut.
Campagnuolo kopt de bal weg. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwalda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buwalda naar de kleedkamers voor een vroege douche. Appel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Semazen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 3:3

78e minuut.
Kırıntılı probeert naar een medespeler te passen. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański passt de bal in één keer door. Daar is Ziętek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ziętek rent richting de bal. Ziętek geeft een hoge lob. Claudiano heeft problemen om de bal te vangen. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... Gandara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek passt de bal met de wreef. Siboni rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziętek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 62%, YavuzSultanSelimSpor 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ötüken - YavuzSultanSelimSpor 3:3