Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAMET EVLEKSİZ Carmelo’s Goats
Samet EVLEKSİZ Tactiek classy
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 61.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Irmer rent richting de bal. Maj speelt de bal door. Lică rent richting de bal. Lică geeft een lange en hoge pass. Fulga maakt een snoekduik en kopt de bal. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Carambol speelt de bal door. Herbut is nu in balbezit. Herbut geeft de bal voor. Fulga is nu in balbezit. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fulga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drábek. Fulga raakt geblesseerd tijdens het duel. Carambol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Begagić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Maj geeft een hoge lob. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu rent richting de bal. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salle kopt de bal weg. Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj passt de bal met de wreef. Daar is Fulga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maj met een sublieme pass. Fulga is nu in balbezit. Encerrabodes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Encerrabodes krijgt een gele kaart. Fulga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Begagić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:1

26e minuut.
Haanperä passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maj de bal. Maj passt de bal met de wreef. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ... Elma bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Maj geeft een lange en hoge pass. Encerrabodes rent richting de bal. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:2

34e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma met een sublieme pass. Maj geeft een lange en hoge pass. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Begagić is nu in balbezit. Tański verovert de bal door een tackle van achteren. Tański speelt de bal door. Lică geeft een hoge lob. Fulga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj geeft een lange en hoge pass. Fulga rent richting de bal. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:3

43e minuut.
Irmer probeert de bal met de borst te controleren. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică speelt de bal door. Begagić is nu in balbezit. Begagić draait met de bal, schiet en ... Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lică geeft een hoge lob. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mochnacz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 78%, Carmelo’s Goats 22%.
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:3

52e minuut.
Erenoğlu geeft de bal voor. Fulga rent richting de bal. Maj speelt de bal door. Begagić rent richting de bal. Begagić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:4

55e minuut.
Plat kopt de bal weg. Irmer is nu in balbezit. Salle onderschept slim de pass. Özkan onderschept slim de pass. Özkan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Lică passt de bal met de wreef. Maj probeert naar een medespeler te passen. Lică geeft een hoge lob. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Fulga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mušák verovert de bal door een tackle van achteren. Maj speelt de bal door. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:5

65e minuut.
Haanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Haanperä geeft de bal voor. Fulga rent richting de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:6

67e minuut.
De Nigris heeft problemen om de bal te vangen. Maj is nu in balbezit. Maj passt de bal in één keer door. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Plat rent richting de bal. Maj verovert de bal door een tackle van achteren. Maj geeft een lange en hoge pass. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Elma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Lică geeft de bal voor. Encerrabodes probeert de bal met de borst te controleren. Fulga rent richting de bal. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ... Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Carambol neemt de hoekschop. Daar is Fulga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maj rent richting de bal. Maj geeft een lange en hoge pass. Begagić is nu in balbezit. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Begagić kan de bal niet met de borst controleren. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga onderschept slim de pass. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:7

74e minuut.
Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj geeft een lange en hoge pass. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel. Elma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:8

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Maj de bal onder controle te krijgen. Maj geeft de bal voor. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić haalt uit met een fantastische trap. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică passt de bal met de wreef. Maj met een sublieme pass. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Elma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 74%, Carmelo’s Goats 26%.
SAMET EVLEKSİZ - Carmelo’s Goats 0:8