Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karagöl FK TuzlaUnited
sonnn Tactiek yenilik
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 44.8
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Tunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunç geeft de bal voor. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Gőcze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Demirbüker passt de bal zonder na te denken. Abalı rent richting de bal. Abalı passt de bal in één keer door. Tunç rent richting de bal. Tunç draait met de bal, schiet en ... Gőcze bokst de bal weg.

19e minuut.
Ingorokva verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov rent richting de bal. Manolov passt de bal zonder na te denken. Sandager is nu in balbezit. Sandager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tunç is nu in balbezit. Tunç passt de bal met de wreef. Abalı rent richting de bal. Abalı geeft een lange en hoge pass. Yerli maakt een snoekduik en kopt de bal. Gőcze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński geeft de bal voor. do Prado is nu in balbezit. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Özenmiş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Manolov rent richting de bal. Manolov geeft de bal voor. Dorożyński kopt de bal weg. do Prado rent richting de bal. do Prado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Abalı geeft een hoge lob. Sandager rent richting de bal. Özenmiş is nu in balbezit. Sandager onderschept slim de pass. Sandager haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sandager kopt de bal weg. Finos probeert de bal met de borst te controleren. Susmuş begaat een overtreding. Susmuş krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Száva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorożyński met een snelle inworp. do Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Duret rent richting de bal. Duret passt de bal in één keer door. Triguero rent richting de bal. Susmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Susmuş haalt uit met een fantastische trap. Gőcze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Eftimie geeft de bal voor. Inworp. Susmuş met een snelle inworp. Tunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunç geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gőcze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gibert is nu in balbezit. Tunç verovert de bal door een tackle van achteren. Tunç met een sublieme pass. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gőcze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - TuzlaUnited 0:1

45e minuut.
Gibert geeft de bal voor. Klungelig pakt Dağdeviren de bal. do Prado rent richting de bal. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 60%, TuzlaUnited 40%.
Karagöl FK - TuzlaUnited 0:1

66e minuut.
Eftimie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schlachter komt het veld opgelopen. Nicheli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Abalı met een sublieme pass. Demirbüker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahto geeft de bal voor. Sandager rent richting de bal. Sandager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Inworp. Susmuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunç verovert de bal door een tackle van achteren. Tunç geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gőcze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gibert rent richting de bal. Tunç verovert de bal door een tackle van achteren. Tunç passt de bal zonder na te denken. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulutsuz komt het veld opgelopen. Triguero met een snelle inworp. Finos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulutsuz. Bulutsuz krijgt een gele kaart. Finos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Finos kan niet meer verder spelen. Polesný komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tunç raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ersözlü komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Demirbüker passt de bal zonder na te denken. Brzostowski rent richting de bal. Abalı verovert de bal door een tackle van achteren. Abalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abalı met een snelle inworp. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Yerli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Schlachter geeft een hoge lob. Inworp. Dağdeviren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abalı rent richting de bal. Abalı geeft een lange en hoge pass. Gőcze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koçaner komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Yerli passt de bal zonder na te denken. Triguero heeft problemen om de bal te vangen. Susmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - TuzlaUnited 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 57%, TuzlaUnited 43%.
Karagöl FK - TuzlaUnited 0:2