Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carmelo’s Goats Ötüken
classy Tactiek src
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 58
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Campagnuolo de bal. Campagnuolo geeft de bal voor. Appel krijgt zijn hoofd ertegen. Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Salle de bal onder controle te krijgen. Lică rent richting de bal. Lică passt de bal met de wreef. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel. Gandara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Carambol met een snelle inworp. Padrón rent richting de bal. Maj begaat een overtreding. Maj krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Maj speelt de bal door. Fulga rent richting de bal. Begagić is nu in balbezit. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga schiet op doel. Gandara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Jurica onderschept slim de pass. Jurica geeft een lange en hoge pass. Salle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. Appel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Ötüken 0:1

25e minuut.
Fulga met een sublieme pass. Begagić rent richting de bal. Appel maakt een afschuwelijke overtreding. Appel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Appel passt de bal in één keer door. Campagnuolo heeft problemen om de bal te vangen. Campagnuolo passt de bal met de wreef. Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel. Arsoy bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Carambol met de inworp. Ingorov is nu in balbezit. Fulga onderschept slim de pass. Fulga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 60%, Ötüken 40%.
Carmelo’s Goats - Ötüken 0:1

49e minuut.
Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campagnuolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campagnuolo passt de bal in één keer door. Appel is nu in balbezit. Appel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Ötüken 0:2

52e minuut.
Vucelja passt de bal in één keer door. Campagnuolo is nu in balbezit. Campagnuolo met een sublieme pass. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel draait met de bal, schiet en ... Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Haanperä met een sublieme pass. Lică speelt de bal door. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ... Gandara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Ötüken 1:2

68e minuut.
Salle verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Campagnuolo met een snelle inworp. Padrón rent richting de bal. Padrón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arsoy trapt de bal weg van het doel. Claudiano kopt de bal weg. Herbut probeert de bal met de borst te controleren. Appel is nu in balbezit. Appel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jurica probeert de bal met de borst te controleren. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudiano is nu in balbezit. Claudiano geeft een hoge lob. Appel kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 61%, Ötüken 39%.
Carmelo’s Goats - Ötüken 1:2