Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken Carmelo’s Goats
src Tactiek classy
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
55.3 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maj probeert naar een medespeler te passen. Lică geeft een hoge lob. Fulga maakt een snoekduik en kopt de bal. Gandara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:1

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gandara niet meer kan verder spelen. Tapar komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes geeft een lange en hoge pass. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:2

9e minuut.
Vucelja is nu in balbezit. Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Nunes rent richting de bal. Nunes geeft de bal voor. Appel kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Claudiano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begagić rent richting de bal. Begagić schiet op doel. Tapar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:3

16e minuut.
Herbut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carambol is nu in balbezit. Vucelja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vucelja krijgt een gele kaart. Carambol raakt geblesseerd tijdens het duel. Carambol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Begagić kopt de bal weg. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Tapar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Carambol passt de bal met de wreef. Capo verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel. Tapar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:4

28e minuut.
Appel met een sublieme pass. Semazen heeft problemen om de bal te vangen. Lică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lică krijgt een gele kaart. Semazen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Padrón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Appel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lică kopt de bal weg. Claudiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Claudiano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Claudiano kan niet meer verder spelen. Kompała komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Vucelja kopt de bal weg. Klungelig pakt Appel de bal. Mušák rent richting de bal. Appel verovert de bal door een tackle van achteren. Appel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Arsoy trapt de bal weg van het doel. Kompała kopt de bal weg. Cremonin geeft de bal voor. Arsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Maj met een sublieme pass. Lică rent richting de bal. Lică probeert naar een medespeler te passen. Begagić rent richting de bal. Begagić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Maj passt de bal zonder na te denken. Begagić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osetek. Begagić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 51%, Carmelo’s Goats 49%.
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:4

46e minuut.
Sciarrino komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vidolin probeert naar een medespeler te passen. Lică rent richting de bal. Lică passt de bal zonder na te denken. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Padrón passt de bal met de wreef. Semazen rent richting de bal. Semazen heeft problemen om de bal te vangen. Semazen geeft een hoge lob. Sciarrino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nunes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitenspel voor Semazen. Goede buitenspelval van de verdediging. Salle neemt vlug de vrije trap. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel. Tapar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:5

66e minuut.
Herbut is nu in balbezit. Herbut geeft een lange en hoge pass. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Tapar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:6

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tapar niet meer kan verder spelen.

68e minuut.
Vidolin probeert naar een medespeler te passen. Carambol is nu in balbezit. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:7

73e minuut.
Mušák probeert naar een medespeler te passen. Lică is nu in balbezit. Lică speelt de bal door. Fulga is nu in balbezit. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mušák verovert de bal door een tackle van achteren. Mušák passt de bal met de wreef. Carambol met een sublieme pass. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:8

78e minuut.
Carambol probeert naar een medespeler te passen. Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj probeert naar een medespeler te passen. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:9

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sciarrino stond buitenspel. Chiodaroli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fulga kopt de bal weg. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fulga probeert de bal met de borst te controleren. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Begagić rent richting de bal. Begagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:10

89e minuut.
Carambol speelt de bal door. Maj is nu in balbezit. Maj passt de bal zonder na te denken. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 49%, Carmelo’s Goats 51%.
Ötüken - Carmelo’s Goats 0:11