Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YavuzSultanSelimSpor SAMET EVLEKSİZ
tektek Tactiek Samet EVLEKSİZ
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 41.1
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Tański begaat een overtreding. Raymond is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siboni met een snel genomen vrije trap. Pabiański rent richting de bal. Pabiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Groh verovert de bal door een tackle van achteren. Irmer is nu in balbezit. Irmer passt de bal in één keer door. Özkan rent richting de bal. Özkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ziętek speelt de bal door. Siboni rent richting de bal. Encerrabodes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siboni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siboni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 1:0

22e minuut.
Ilundáin passt de bal zonder na te denken. Worthy is nu in balbezit. Worthy geeft een hoge lob. Pabiański rent richting de bal. Pabiański haalt uit met een fantastische trap. Elma bokst de bal weg.

27e minuut.
Mochnacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziętek zal de hoekschop nemen. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Worthy passt de bal in één keer door. Ilundáin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin met een sublieme pass. Ziętek rent richting de bal. Ziętek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Ilundáin met de inworp. Raymond is nu in balbezit. Raymond geeft een lange en hoge pass. Siboni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 2:0

34e minuut.
Buwalda is nu in balbezit. Buwalda geeft de bal voor. Daar is Encerrabodes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Worthy speelt de bal door. Raymond rent richting de bal. Raymond passt de bal zonder na te denken. Ziętek rent richting de bal. Ziętek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Elma met een harde bal richting middenveld. Souza kopt de bal weg. Pabiański rent richting de bal. Pabiański draait met de bal, schiet en ... Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 3:0

45e minuut.
Worthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Worthy passt de bal met de wreef. Daar is Pabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 21%, SAMET EVLEKSİZ 79%.
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 4:0

55e minuut.
Worthy geeft de bal voor. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tański. Pabiański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siboni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ziętek rent richting de bal. Ziętek passt de bal met de wreef. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 5:0

58e minuut.
Daar is Tański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tański geeft de bal voor. Groh is nu in balbezit. Özkan verovert de bal door een tackle van achteren. Özkan draait met de bal, schiet en ... Özsürgün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tański speelt de bal door. Groh met een sublieme pass. Worthy probeert naar een medespeler te passen. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. Ziętek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ilundáin speelt de bal door. Mochnacz is nu in balbezit. Siboni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siboni krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ilundáin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plat. Ilundáin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buwalda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ziętek kopt de bal weg. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 6:0

69e minuut.
Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin rent richting de bal. Özkan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özkan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Erenoğlu de bal. Siboni rent richting de bal. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek schiet op doel. Elma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 7:0

74e minuut.
Raymond rent richting de bal. Raymond passt de bal met de wreef. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański schiet op doel. Elma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 8:0

76e minuut.
Chacon is nu in balbezit. Worthy rent richting de bal. Worthy speelt de bal door. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ilundáin speelt de bal door. Pabiański probeert de bal met de borst te controleren. Raymond speelt de bal door. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 9:0

82e minuut.
Worthy rent richting de bal. Worthy passt de bal zonder na te denken. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een hoge lob. Pabiański springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 10:0

84e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Pabiański passt de bal met de wreef. Worthy rent richting de bal. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ilundáin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin passt de bal in één keer door. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański schiet op doel. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 19%, SAMET EVLEKSİZ 81%.
YavuzSultanSelimSpor - SAMET EVLEKSİZ 11:0