Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAMET EVLEKSİZ YavuzSultanSelimSpor
Samet EVLEKSİZ Tactiek tektek
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
42.6 gemiddelde waardering 59.1
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza geeft een lange en hoge pass. Ziętek kopt de bal weg. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Daar is Pabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabiański passt de bal zonder na te denken. Ziętek rent richting de bal. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ilundáin kopt de bal weg. Raymond probeert de bal met de borst te controleren. Raymond geeft een lange en hoge pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Drábek is nu in balbezit. Worthy onderschept slim de pass. Worthy met een sublieme pass. Ilundáin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ilundáin is nu in balbezit. Ilundáin passt de bal in één keer door. Raymond speelt de bal door. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond geeft een lange en hoge pass. Ziętek kopt de bal weg. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:1

21e minuut.
Ilundáin rent richting de bal. Ilundáin geeft een hoge lob. Pabiański is nu in balbezit. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu onderschept slim de pass. Ziętek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański rent richting de bal. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:2

42e minuut.
Tański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek geeft de bal voor. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Elma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Tunuslu is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Worthy met een sublieme pass. Raymond rent richting de bal. Raymond probeert naar een medespeler te passen. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 79%, YavuzSultanSelimSpor 21%.
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Irmer de bal. Worthy geeft een hoge lob. Raymond is nu in balbezit. Raymond passt de bal zonder na te denken. Worthy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jänisch geeft een lange en hoge pass. Daar is Erenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Elma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:4

54e minuut.
Ciripoi passt de bal met de wreef. De Nigris heeft problemen om de bal te vangen. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Elma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:5

57e minuut.
Worthy kopt de bal weg. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek passt de bal met de wreef. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:6

59e minuut.
De Nigris is nu in balbezit. Worthy onderschept slim de pass. Worthy passt de bal zonder na te denken. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Elma bokst de bal weg. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:7

66e minuut.
Worthy met een sublieme pass. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański passt de bal zonder na te denken. Ziętek rent richting de bal. Ziętek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Groh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański met een sublieme pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Siboni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernardi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Bernardi rent richting de bal. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De Nigris geeft een lange en hoge pass. Chacon is nu in balbezit. Chacon met een sublieme pass. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 86%, YavuzSultanSelimSpor 14%.
SAMET EVLEKSİZ - YavuzSultanSelimSpor 0:7