Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited ARSİN FK
yenilik Tactiek adem 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Mosios passt de bal in één keer door. Grzeszczak met een sublieme pass. Venesia probeert naar een medespeler te passen. Yalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalın draait met de bal, schiet en ... Paal! Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Duret met een sublieme pass. Tunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunç speelt de bal door. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mosios met een snelle inworp. Száva probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somersalo met de inworp. Mosios geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yalın maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - ARSİN FK 0:1

17e minuut.
Susmuş heeft problemen om de bal te vangen. Susmuş passt de bal met de wreef. Žlutý is nu in balbezit. Tunç verovert de bal door een tackle van achteren. Tunç schiet op doel. Bizzarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Wiss onderschept slim de pass. Mosios rent richting de bal. Mosios geeft een lange en hoge pass. Yalın krijgt zijn hoofd ertegen. Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - ARSİN FK 0:2

22e minuut.
Szofmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Venesia geeft een hoge lob. Wiss rent richting de bal. Wiss draait met de bal, schiet en ... Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yalın springt en kopt de bal. Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - ARSİN FK 0:3

24e minuut.
Somersalo geeft de bal voor. Wiss is nu in balbezit. Dağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Wiss rent richting de bal. Wiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Yalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalın passt de bal in één keer door. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss draait met de bal, schiet en ... Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - ARSİN FK 0:4

29e minuut.
Tunç speelt de bal door. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz geeft een lange en hoge pass. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ingorokva geeft een hoge lob. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Träger rent richting de bal. Yerli onderschept slim de pass. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tunç geeft de bal voor. Daar is Denis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - ARSİN FK 1:4

39e minuut.
Somersalo probeert de bal met de borst te controleren. Demirbüker is nu in balbezit. Somersalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Somersalo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Venesia rent richting de bal. Susmuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venesia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Venesia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wiss springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 53%, ARSİN FK 47%.
TuzlaUnited - ARSİN FK 1:4

48e minuut.
Žlutý geeft de bal voor. Ingorokva is nu in balbezit. Yalın begaat een overtreding. Yalın krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Szofmer passt de bal zonder na te denken. Venesia rent richting de bal. Venesia passt de bal zonder na te denken. Yalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalın schiet op doel. Kalaner bokst de bal weg.

55e minuut.
Mosios heeft problemen om de bal te vangen. Mosios speelt de bal door. Wiss rent richting de bal. Wiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - ARSİN FK 1:5

60e minuut.
Kalaner speelt de bal door. Duret kopt de bal weg. Susmuş met een sublieme pass. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Bizzarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Žlutý probeert de bal aan de voet te houden. Somersalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker onderschept slim de pass. Demirbüker heeft problemen om de bal te vangen. Demirbüker geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Susmuş onderschept slim de pass. Susmuş geeft de bal voor. Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Tunç rent richting de bal. Tunç draait met de bal, schiet en ... Bizzarro bokst de bal weg. Träger onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bulutsuz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duret kopt de bal weg. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... Bizzarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - ARSİN FK 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 54%, ARSİN FK 46%.
TuzlaUnited - ARSİN FK 2:5