Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karagöl FK Boca Juniors_61
sonnn Tactiek Eski günler.
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 42.2
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Eftimie geeft een lange en hoge pass. Sandager kopt de bal weg. Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Prado rent richting de bal. do Prado schiet op doel. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Finos kopt de bal weg. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandager is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manolov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ahumada geeft de bal voor. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap. Gőcze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Finos met de inworp. Klungelig pakt Manolov de bal. Manolov geeft een hoge lob. Sandager rent richting de bal. Sandager draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Ahto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. do Prado kopt de bal weg. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Boca Juniors_61 1:0

42e minuut.
Ahumada geeft een lange en hoge pass. Sandager is nu in balbezit. Kasprzycki maakt een afschuwelijke overtreding. Kasprzycki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 38%, Boca Juniors_61 62%.
Karagöl FK - Boca Juniors_61 1:0

51e minuut.
Ahumada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorożyński met een snelle inworp. Manolov geeft een lange en hoge pass. Sandager krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Eftimie geeft een hoge lob. do Prado kopt de bal weg. Saucedo rent richting de bal. Sandager verovert de bal door een tackle van achteren. Sandager draait met de bal, schiet en ... Burgos bokst de bal weg. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Boca Juniors_61 2:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basana komt het veld opgelopen. Nicheli komt het veld opgelopen. Polesný komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Saucedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Finos neemt de hoekschop. Polesný rent richting de bal. Polesný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polesný is nu in balbezit. Polesný passt de bal in één keer door. do Prado rent richting de bal. do Prado schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
do Prado passt de bal met de wreef. Nicheli is nu in balbezit. Nicheli passt de bal met de wreef. do Prado rent richting de bal. do Prado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Boca Juniors_61 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 54%, Boca Juniors_61 46%.
Karagöl FK - Boca Juniors_61 3:0