Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors_61 Karagöl FK
Eski günler. Tactiek sonnn
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
good Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Manolov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saucedo de bal. do Prado rent richting de bal. do Prado draait met de bal, schiet en ... Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Finos kopt de bal weg. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzycki begaat een overtreding. Kasprzycki krijgt een gele kaart.

20e minuut.
do Prado is nu in balbezit. Manolov rent richting de bal. Manolov met een sublieme pass. Sandager is nu in balbezit. Sandager draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sorokin is nu in balbezit. Sorokin geeft een lange en hoge pass. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:0

32e minuut.
Ahto probeert naar een medespeler te passen. Saucedo onderschept slim de pass. do Prado is nu in balbezit. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:1

35e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorożyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie geeft een lange en hoge pass. Sandager kopt de bal weg. do Prado is nu in balbezit. do Prado draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:2

44e minuut.
Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager is nu in balbezit. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 59%, Karagöl FK 41%.
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicheli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nicheli geeft de bal voor. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kasprzycki ... Strafschop! Kasprzycki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sandager is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicheli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:3

63e minuut.
Inworp. Dorożyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado onderschept slim de pass. do Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dorożyński passt de bal zonder na te denken. Ahto heeft problemen om de bal te vangen. Ahto geeft de bal voor. Klungelig pakt Finos de bal. Finos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandager rent richting de bal. Sandager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:4

68e minuut.
Filó rent richting de bal. Filó passt de bal met de wreef. Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandager is nu in balbezit. Sandager draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:5

69e minuut.
Filó probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan met een sublieme pass. do Prado rent richting de bal. do Prado draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:6

73e minuut.
Dorożyński geeft de bal voor. Sandager heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzdugan. Sandager is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahto wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nicheli is nu in balbezit. Nicheli geeft de bal voor. Klungelig pakt Trandafir de bal. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 52%, Karagöl FK 48%.
Boca Juniors_61 - Karagöl FK 1:6