Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karagöl FK YavuzSultanSelimSpor
sonnn Tactiek tektek
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
51.8 gemiddelde waardering 60.4
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Finos met de inworp. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Souza krijgt een gele kaart. Sandager is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manolov neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Triguero kopt de bal weg. Finos controleert de bal met de borst. Chacon begaat een overtreding. Chacon krijgt een gele kaart.

8e minuut.
do Prado rent richting de bal. do Prado probeert naar een medespeler te passen. Manolov is nu in balbezit. Manolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 1:0

16e minuut.
Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Groh rent richting de bal. Groh geeft de bal voor. do Prado is nu in balbezit. do Prado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gibert passt de bal zonder na te denken. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond probeert naar een medespeler te passen. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański draait met de bal, schiet en ... Gőcze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Souza is nu in balbezit. Souza geeft de bal voor. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 1:1

44e minuut.
Groh kopt de bal weg. Worthy heeft problemen om de bal te vangen. Worthy geeft een lange en hoge pass. Ziętek rent richting de bal. Ziętek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 63%, YavuzSultanSelimSpor 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 1:1

46e minuut.
Groh geeft een hoge lob. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. do Prado rent richting de bal. do Prado draait met de bal, schiet en ... Özsürgün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 2:1

48e minuut.
Ilundáin met een snelle inworp. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorożyński. Dorożyński krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ahto is nu in balbezit. Ahto probeert naar een medespeler te passen. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. do Prado heeft problemen om de bal te vangen. do Prado draait met de bal, schiet en ... Paal! Özsürgün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sandager rent richting de bal. Sandager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 3:1

55e minuut.
Worthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Worthy speelt de bal door. Klungelig pakt Ziętek de bal. Ziętek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eftimie de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 4:1

61e minuut.
Nicheli komt het veld opgelopen. Basana komt het veld opgelopen. Polesný komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Ziętek de bal. Ziętek passt de bal in één keer door. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. Gőcze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 4:2

65e minuut.
Pabiański geeft een hoge lob. Raymond heeft problemen om de bal te vangen. Raymond speelt de bal door. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 4:3

74e minuut.
Klungelig pakt Brzostowski de bal. Raymond is nu in balbezit. Raymond met een sublieme pass. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Nicheli is nu in balbezit. Nicheli probeert naar een medespeler te passen. do Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Özsürgün speelt de bal door. Finos rent richting de bal. Chacon maakt een afschuwelijke overtreding. Chacon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Ilundáin is nu in balbezit. Ilundáin passt de bal zonder na te denken. Pabiański rent richting de bal. Pabiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 52%, YavuzSultanSelimSpor 48%.
Karagöl FK - YavuzSultanSelimSpor 4:3