Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited Ötüken
yenilik Tactiek src
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
45.4 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Appel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Semazen de bal. Semazen geeft de bal voor. Appel krijgt zijn hoofd ertegen. Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Ötüken 0:1

9e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen probeert naar een medespeler te passen. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel draait met de bal, schiet en ... Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Ötüken 0:2

39e minuut.
Vucelja passt de bal zonder na te denken. Campagnuolo is nu in balbezit. Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel schiet op doel. Kalaner bokst de bal weg. Daar is Száva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel. Kalaner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ingorokva kopt de bal weg. Daar is Susmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel schiet op doel. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Ötüken 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 59%, Ötüken 41%.
TuzlaUnited - Ötüken 0:3

47e minuut.
Ingorokva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıntılı verovert de bal door een tackle van achteren. Kırıntılı met een sublieme pass. Semazen rent richting de bal. Semazen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cumare is nu in balbezit. Campagnuolo verovert de bal door een tackle van achteren. Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Ötüken 0:4

65e minuut.
Ingorokva met de inworp. Ersözlü rent richting de bal. Nunes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nunes krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ersözlü met een snelle inworp. Duret speelt de bal door. Ersözlü speelt de bal door. Cumare is nu in balbezit. Cumare geeft de bal voor. Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 61%, Ötüken 39%.
TuzlaUnited - Ötüken 0:4