Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors_61 SAMET EVLEKSİZ
Eski günler. Tactiek Samet EVLEKSİZ
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
41.4 gemiddelde waardering 41.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


11e minuut.
Sorokin met een sublieme pass. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco geeft een lange en hoge pass. Filó rent richting de bal. Filó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stucco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cañas komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Drábek geeft de bal voor. Ciripoi kopt de bal weg. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan haalt uit met een fantastische trap. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - SAMET EVLEKSİZ 0:1

35e minuut.
Buzdugan met een sublieme pass. Plat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorokin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Plat raakt geblesseerd tijdens het duel. De Nigris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasprzycki de bal. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi draait met de bal, schiet en ... Burgos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 40%, SAMET EVLEKSİZ 60%.
Boca Juniors_61 - SAMET EVLEKSİZ 0:1

50e minuut.
Sorokin geeft een hoge lob. Encerrabodes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seyidsoy is nu in balbezit. Filó is nu in balbezit. Filó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Juniors_61 - SAMET EVLEKSİZ 1:1

51e minuut.
MacRach geeft een lange en hoge pass. Filó kopt de bal weg. Encerrabodes rent richting de bal. Seyidsoy onderschept slim de pass. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ... Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Encerrabodes neemt vlug de vrije trap. Daar is Kasprzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi schiet op doel. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - SAMET EVLEKSİZ 1:2

89e minuut.
Tański geeft een hoge lob. Özkan rent richting de bal. Özkan passt de bal in één keer door. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Plat is nu in balbezit. Plat geeft een lange en hoge pass. Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi schiet op doel. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - SAMET EVLEKSİZ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 44%, SAMET EVLEKSİZ 56%.
Boca Juniors_61 - SAMET EVLEKSİZ 1:3