Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAMET EVLEKSİZ Boca Juniors_61
Samet EVLEKSİZ Tactiek Eski günler.
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
44.6 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan passt de bal zonder na te denken. Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi schiet op doel. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 1:0

6e minuut.
Drábek geeft een hoge lob. Ciripoi kopt de bal weg. Klungelig pakt Saucedo de bal. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 2:0

9e minuut.
Stucco verovert de bal door een tackle van achteren. Stucco geeft de bal voor. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy schiet op doel. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 2:1

22e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Filó rent richting de bal. Filó passt de bal met de wreef. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Özkan heeft problemen om de bal te vangen. MacRach maakt een afschuwelijke overtreding. Özkan raakt geblesseerd tijdens het duel. Plat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özkan kopt de bal weg. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi schiet op doel. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó rent richting de bal. Mochnacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mochnacz krijgt een gele kaart. Filó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stucco wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft de bal voor. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy schiet op doel. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 2:2

42e minuut.
Klungelig pakt Irmer de bal. MacRach is nu in balbezit. MacRach speelt de bal door. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir geeft de bal voor. Seyidsoy rent richting de bal. Filó is nu in balbezit. Filó haalt uit met een fantastische trap. Elma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 49%, Boca Juniors_61 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 2:2

46e minuut.
Buzdugan probeert naar een medespeler te passen. Trandafir rent richting de bal. Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciripoi draait met de bal, schiet en ... Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 3:2

55e minuut.
Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan passt de bal met de wreef. Stucco met een sublieme pass. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De Nigris met een sublieme pass. Drábek geeft de bal voor. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 4:2

75e minuut.
Filó passt de bal in één keer door. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada passt de bal met de wreef. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi draait met de bal, schiet en ... Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek passt de bal zonder na te denken. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Drábek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Trandafir de bal. Trandafir speelt de bal door. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap. Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tański geeft een lange en hoge pass. Özkan kopt de bal weg. Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 5:2

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Tunuslu de bal onder controle te krijgen. Filó is nu in balbezit. Filó geeft de bal voor. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 51%, Boca Juniors_61 49%.
SAMET EVLEKSİZ - Boca Juniors_61 5:2