Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carmelo’s Goats Karagöl FK
classy Tactiek sonnn
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Finos bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbut onderschept slim de pass. Herbut passt de bal in één keer door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga geeft de bal voor. Gőcze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Triguero verovert de bal door een tackle van achteren. Triguero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carambol met de inworp. Maj geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Karagöl FK 1:0

17e minuut.
Triguero is nu in balbezit. Maj onderschept slim de pass. Maj speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gibert onderschept slim de pass. Gibert geeft een lange en hoge pass. Dorożyński kopt de bal weg. do Prado rent richting de bal. do Prado schiet op doel. Arsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Salle kopt de bal weg. Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maj maakt een afschuwelijke overtreding. Maj krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dorożyński kopt de bal weg. Salle is nu in balbezit. do Prado verovert de bal door een tackle van achteren. do Prado draait met de bal, schiet en ... Arsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carmelo’s Goats - Karagöl FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 40%, Karagöl FK 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carmelo’s Goats - Karagöl FK 1:1

51e minuut.
Manolov kopt de bal weg. Carambol speelt de bal door. Maj geeft de bal voor. Daar is Fulga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică passt de bal in één keer door. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Gőcze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Inworp. Nicheli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Salle kopt de bal weg. Lică is nu in balbezit. Lică passt de bal in één keer door. Fulga rent richting de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle verovert de bal door een tackle van achteren. Salle passt de bal met de wreef. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Maj kopt de bal weg. Triguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol verovert de bal door een tackle van achteren. Carambol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Karagöl FK 2:1

73e minuut.
Fulga schiet op doel. Gőcze met een sublieme pass. Salle kopt de bal weg. Domide probeert de bal met de borst te controleren. Domide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lică passt de bal met de wreef. Maj is nu in balbezit. Maj passt de bal met de wreef. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Gőcze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Nicheli is nu in balbezit. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj begaat een overtreding. Maj krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sandager moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sandager kan niet meer verder spelen. Basana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 39%, Karagöl FK 61%.
Carmelo’s Goats - Karagöl FK 2:1